De beste brukerbidragene de tre siste månedene
0

De beste brukerbidragene de tre siste månedene

okt 17 Spill.no  

Sommer, sol og ferie virker allerede som ord fra en annen verden, nå som høsten virkelig er over oss. Men nytt skoleår og dårlig vær hindrer selvfølgelig ikke våre brukere fra å sende inn bidrag, både i form av anmeldelser og videoer på Freeplay-kanalen. Det stopper heller ikke oss moderatorere fra å velge ut kremen av brukerbidrag og hedre de i denne artikkelen, så lenge det er nok bidrag å velge mellom, naturligvis. Grunnet et lavt antall brukerbidrag i juli, besluttet vi å slå sammen juli, august og september til en fyldigere artikkel, med hardere konkurranse om en plass på toppen.

Tilbake til begynnelsen

Først ut denne gang er brukeren Duckislate, som nok en gang har servert en svært velskrevet anmeldelse, denne gang av det første spillet i Ratchet & Clank-serien. Det er nok mange her på Spill.no som har et godt forhold til det snart ti år gamle plattformspillet, og de mange oppfølgerne som fulgte i årene etterpå.

Det som gjør Duckislate sin anmeldelse ekstra interessant, er at han spilte det første spillet i serien, flere år etter at han spilte de nyere Ratchet & Clank-spillene. Derfor blir hans vinkling på denne spillklassikeren annerledes enn mange andres. Det, kombinert med en god flyt og en informativ skrivestil, resulterer i en god anmeldelse som absolutt fortjener en plass blant de beste fra de tre siste månedene.

Les Duckislates anmeldelse av Ratchet & Clank her!

Flere brukerbidrag på neste side!

RPG-skuffelse

Gilliankruger må trygt kunne omtales som en av veterananmelderne her på siden, med hele 1169 medlemsdager og 40 brukeranmeldelser under beltet. I august kom hans førtiende anmeldelse, og spillet som fikk æren av å markere den anledningen var velkjente Kingdoms of Amalur: Reckoning.

Gjennom anmeldelsen klarer Gilliankruger virkelig å utdype hvorfor spillet ikke når opp til hans forventninger, og han klarer å rettferdiggjøre terningkast tre. I tillegg kritiserer han ikke bare Kingdoms of Amalur, men også retningen en del rollespill tar i disse dager, noe undertegnede kan kjenne seg igjen i. Nå er det bare å håpe på 40 anmeldelser til fra Gilliankruger.

Les Gilliankrugers anmeldelse av Kingdoms of Amalur her!

RPG-suksess

En annen veterananmelder som nylig har anmeldt et rollespill, er brukeren PacSack, som har skrevet en grundig og lang anmeldelse av storspillet The Elder Scrolls V: Skyrim.

Det som gjør PacSacks anmeldelse ekstra god, er at han klarer å bringe fram flere negative aspekter med spillet, og samtidig rettferdiggjøre en sekser på terningen. Noen sjeldne ganger kan helhetsinntrykket av et spill være så fantastisk, at eventuelle småfeil blir ubetydelige tatt i betraktning, og det er akkurat dette PacSack klarer å beskrive i sin anmeldelse.

Les PacSacks anmeldelse av The Elder Scrolls V: Skyrim her!

Ivrige bidragsytere

To brukere har vært særdeles aktive på hver sin front de siste månedene. Bruker Salaryman har lastet opp mange nye episoder av hans videoserie «Spillbloggen», på Freeplay-kanalen. Blant annet har han sett på hva som har skjedd med Diablo 3 etter den ekstremt suksessfulle lanseringen, og han har tatt en nærmere titt på spill som Cave Story og The Witcher 2.

Jeg vil trekke fram to episoder, en om Rayman: Origins, og en om The Secret World i denne artikkelen for månedens beste brukerbidrag. Alle som vil ha mer kan trykke her for en komplett liste over alle Freeplay-videoene, inkludert alle episodene i Spillbloggen.

Se Salarymans video om The Secret World her!
Se Salarymans video om Rayman Origins her!

En annen bruker som virkelig ikke har hvilt på laurbærene i det siste, er Nuggetface. Han har bidratt med flere brukeranmeldelser de tre siste månedene, og samtlige av dem er absolutt verdt å lese. Nuggetface skriver langt og omfattende, og klarer samtidig å beholde en god flyt, noe som slettes ikke alltid er så lett. I tillegg klarer han godt å trekke fram og begrunne de forskjellige positive og negative aspektene ved spillene han anmelder.

Jeg vil trekke fram to av de seks anmeldelsene han publiserte i juli og august i denne artikkelen, nemlig hans anmeldelse av Darksiders 2 og Mafia 2. Begge er lange og velskrevne anmeldelser.

Les anmeldelsen av Darksiders 2 her!

Les anmeldelsen av Mafia 2 her!

Slakt på høyt nivå

Helt til slutt vil jeg avslutte med en anmelder som bruker en helt annen stil, nemlig slaktekongen Caspy92. Caspy er kjent for sine uforutsigbare metaforer, og sitt enda mer uforutsigbare ordforråd. Man vet aldri helt hva man har i vente, når Caspy giver løs på et nytt stakkars offer.

Denne gangen er det beryktede Mindjack sin tur under kniven, og som forventet er det ikke mye igjen av spillet når Caspy er ferdig med det. Caspy har en leken og underholdende stil som anmelder, som skiller han fra de fleste andre her på siden, og gjør han til kongen av slakteanmeldelser.

Les anmeldelsen her.

Det var alle bidragene som kom gjennom nåløyene for denne gang. Til neste gang er det bare å fortsette å sende inn brukeranmeldelser og Freeplay-videoer, vi setter pris på alle bidrag som kommer!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.