Skrekkspillet er tilbake!
0

Skrekkspillet er tilbake!

apr 29 Spill.no  

Da Electronic Arts lanserte skrekkspillet «Dead Space» i 2008 fikk det overraskende god mottakelse. Spillet var en skikkelig guffen opplevelse, et slags «Silent Hill» i verdensrommet, og ikke overraskende kastet Electronic Arts seg over en oppfølger så snart suksessen var et faktum.

Grufull trailer

I forgjengeren fulgte vi mekanikeren Isaac Clarke som måtte undersøke et forlatt gruveskip i bane rundt en fremmed planet. Det viste seg fort at skipet ikke var så forlatt som forventet, og «Dead Space» ble en av de skumleste spillopplevelsene vi hadde i 2008.

Oppfølgeren «Dead Space 2» ble annonsert i januar i år, og nå er altså den første traileren til spillet lansert. Isaac Clarke er tydeligvis fortsatt sentral i handlingen, og ellers er traileren full av spor og ledetråder for alle som har lyst til å dybdeanalysere den.

«Dead Space 2» er utviklet av EA Redwood Shores og utgis av Electronic Arts. Spillet er annonsert til Xbox 360, Playstation 3 og PC, og har foreløpig ikke fått noen lanseringsdato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.