Slik blir Dead Island: Riptide
0

Slik blir Dead Island: Riptide

jan 24 Spill.no  

Dead Island-skaperne skapte store overskrifter med traileren for Dead Island, som hadde fint lite å gjøre med det ferdige spillet.

Les vår anmeldelse av Dead Island her.

Kamp om å overleve

Dead Island: Riptide fortsetter like etter forgjengeren sluttet. Våre fire helter klarte endelig å rømme fra et zombieinfisert ferieparadis med helikopter i slutten av Dead Island, men i Riptide viser det seg at en storm har feid helikopteret ned i sjøen og de er tilbake på øya igjen.

Utvikler Deep Silver lover nye fiender, nye våpen og nye områder, samt en ekstra hovedperson. For å være ærlig føles dette mer som en utvidelse enn et nytt spill, men Deep Silver har uansett valgt å selge det som et helt nytt frittstående spill.

Som med forgjengeren har en urealistisk trailer hintet om det nye spillet. I dag slapp Deep Silver endelig en mer realistisk video, en ti minutters gjennomgang av det nye spillet med ekte gameplay.

Sjekk ut videoen her:

Dead Island: Riptide utvikles og utgis av Deep Silver. Spillet skal lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC. Dato har vi ikke ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.