Slik fortsetter Final Fantasy XV
0

Slik fortsetter Final Fantasy XV

apr 07 Stian Koxvig  

Under PAX East i natt annonserte Square Enix at de planlegger å fortsette Final Fantasy XV med flere nye og interessante oppdateringer, inkludert fire nye DLC-episoder etter at vi i fjor fikk DLC-episoder om Gladio Ignis og Prompto. 

Først ut i 2018 er det oppdateringer til Final Fantasy XV Comrades, onlinemodusen som var en del av sesongpass 1 i fjor. Onlinemodusen har vært såpass popular at Square Enix har bestemt seg for å slippe den som en standalone i løpet av sommeren 2018, og spillet vil få to oppdateringer før året er omme med nye bosser, nye raidbosser og nye utfordringer.

Windows-versjonen vil også få mods og en level creator i løpet av 2018, og man kan lage Chocobo-løp, nye kjøretøy, dungeons og minispill.

Onlinemodusen Comrades slippes alene i løpet av 2018

De fire kommende DLC-episodene vil ta for seg noen fanfavoritter og fansen har  lenge spekulert om hvilke karakterer som vi kommer til å få muligheten til å utdype historien til. Sesongpass 2 har undertittelen “The Dawn of the Future.”

Neste avsnitt vil inneholde et par milde spoilere for de som ikke har spilt hovedspillet enda.

Ardyn, Aranea, Luna og Noctis blir hovedpersonene i Final Fantasy XV runde 2 med DLC

Episode 1. Ardyn: “The Struggle of the Sage”
Her får vi oppleve de 2000 årene antagonisten har levd og Square Enix sier at vi skal få kjenne på huden hvorfor Ardyn hater Lucis så mye som han gjør og ender opp med å bli den sosiopaten han er i Final Fantasy XV.

Bonusepisode: Aranea Highwind: “The Beginning of the End.”
Her følger vi Aranea i det som beskrives som hennes verste mareritt, en bonusepisode som tar for seg The Starscource sett fra Nifelheims perspektiv og hvordan The Empire faller.

Episode 2: Lunafreya: “The Choice of Freedom”
Her følger vi Lunas kamp om å redde mannen hun elsker fra hans og hennes ultimate skjebne.

Episode 3: Noctis. “The Final Strike.”
Her vil Square Enix tilby en alternativ ending for Final Fantasy XV og det beskrives som Noctis som forsøker å skape en ideal verden for sine undersåtter.

Square Enix sine planer for Final Fantasy XV er uten tvil ambisiøse

Om du enda ikke har hatt mulighet til å spille Final Fantasy XV er kanskje syv DLC-pakker og en massiv online modus det som skal til for å friste?

About Stian Koxvig

Nyhetsredaktør med forkjærlighet for spill og film. Lidenskapelig opptatt av japansk spill og kultur