Slik så Half-Life ut en gang
0

Slik så Half-Life ut en gang

jan 10 Spill.no  

Half-Life er et av tidenes mest populære PC-spill, og hundretusener av Half-Life-fans venter tålmodig på en annonsering av Half-Life 3 fra utvikler Valve. Den har imidlertid latt vente på seg. Nå kan den mest hardkokte fansen korte ventetiden ved å leke seg med den aller første spillbare versjonen av Half-Life, nemlig alfakode fra 1997.

Pressekopi

En alfakode er den tidligste spillbare koden til et spill, som så går over til betakode som er en mer komplett versjon, og til slutt det ferdige spillet. En fyr kom over en plate med alfakoden som var sendt til en spilljournalist i 1997, og delte denne med nettsamfunnet Reddit tidligere i uka.

Det er en rekke forskjeller på denne versjonen av spillet, og det ferdige produktet som de fleste av oss har spilt, så den er vel verdt å sjekke ut om du er en hardbarka Half-Life-fan. Instrukser for å laste den ned og installere finner du her.

Ifølge Eurogamer spekulerer nå den mest desperate Half-Life-fansen i om dette ikke er en plate fra 1997 likevel, men et slags avansert reklamestunt fra Valve for en nærliggende annonsering av Half-Life 3.

Her kan du se hvordan alfaversjonen av Half-Life fra 1997 ser ut:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.