Tar Xbox 720 over stua di?
0

Tar Xbox 720 over stua di?

jan 10 Spill.no  

Under teknologimessa CES i Las Vegas denne uka benyttet Microsoft anledningen til å demonstrere en teknologi de tok patent på i fjor. Teknologien heter Illumiroom, og projiserer bilder rundt et TV-apparat, slik at bildet på skjermen blir forlenget i alle retninger.

Kinect 2?

Ifølge Pressfire.no ble teknologien demonstrert på scenen under Samsungs pressekonferanse på CES, og har fått navnet Illumiroom. I videoen under kan man se hvordan TV-bildet utvides på vegger, tak og gulv ved at bilder projiseres i alle retninger. Dermed blir hele stua en del av spillet, og innlevelsen burde bli desto større.

Akkurat nå er det ikke bekreftet hva teknologien skal brukes til, men det er nærliggende å tro at den kan ende opp i Kinect 2 eller Xbox 720, og at dette vil bli et unikt salgsargument for Microsofts neste konsoll som mange tror vil bli lansert i høst.

Her kan du se videoen som demonstrerer Illumiroom. Ifølge Microsoft er dette tatt opp live, effekter skal ikke være lagt til i redigeringsprosessen.

Er dette fremtiden for konsollspilling? Kom med ditt synspunkt i kommentarfeltet under!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.