Slik ser Morrowind ut i Skyrim
0

Slik ser Morrowind ut i Skyrim

des 05 Spill.no  

Det er over to år siden The Elder Scrolls V: Skyrim ble lansert, men spillet har fortsatt et dedikert samfunn med spillere som bruker spillets utviklerverktøy for å lage nytt innhold. Et eksempel på dette er prosjektet kjent som Skywind, som er akkurat det navnet tilsier – The Elder Scrolls III: Morrowind gjenskapt i Skyrim-motoren.

Prosjektet trer i disse dager inn i versjon 0.9.1, og dette markeres med slipp av en ny trailer. I traileren Call of the East har utviklerne tatt blandingen av Skyrim og Morrowind til et nytt nivå. Videoen er nemlig en gjengivelse av deler av den første gameplay-traileren til Skyrim, men denne gang er det ikke Skyrims snedekte fjelltopper og nordiske arkitektur vi får se. Vi blir i stedet møtt med den fremmedlige naturen og befolkningen som er å finne i Morrowind.

For å kunne oppleve Skywind selv, trenger man både offisielle utgaver av Skyrim, samt Morrowind og dets to utvidelsespakker Tribunal og Bloodmoon. Mer informasjon om prosjektet, samt nødvendige filer og framgangsmåte for installering, kan finnes på utviklernes nettsider,

Se traileren her:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.