Sniper: Ghost Warrior 3 er annonsert
0

Sniper: Ghost Warrior 3 er annonsert

des 16 Spill.no  

CI Games, som nylig lanserte action-rollespillet Lords of the Fallen, har annonsert at et nytt kapittel i Sniper: Ghost Warrior-serien er på vei. Det tredje spillet i FPS-serien skal lanseres til PC, PS4 og Xbox One i første halvdel av 2016.

Sniper: Ghost Warrior 3 skal i motsetning til sine forgjengere by på en åpen, ikke-lineær opplevelse. Spillet skal ta sted i Øst-Europa, der man som en snikskytter befinner seg midt i en konflikt mellom tre parter. Foreløpig vet vi ikke stort mer om spillet enn det, og hvordan det henger sammen med tidligere spill i serien er ukjent.

De to foregående spillene i Sniper-serien har blitt møtt med blandet respons, men de har allikevel gjort det solid på markedet. Dermed har vi et tredje spill i vente, og CI Games ønsker å videreutvikle Sniper: Ghost Warrior til «en AAA-serie spillere kan stole på for den ultimate førstepersons sniper-opplevelsen».

Kilde: Eurogamer

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.