Søndagstapas
0

Søndagstapas

aug 12 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Utviklerdagbok og trailer fra «F1 2012».

  2. Utviklerdagbok fra «End of Nations».

  3. Utviklerdagbok fra «Aliens: Colonial Marines».

  4. Lanseringstrailer fra «Papo & Yo».

  5. Trailer fra «Dishonored».

  6. Utviklerdagbok fra «Defiance».

  7. Lanseringstrailer fra «Sleeping Dogs».

  8. Tech-trailer fra «Crysis 3».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«F1 2012»

Codemasters har gjort det bra med «Formula 1»-lisensen siden de tok den over i 2008. Kommende «F1 2012» ligger derfor godt an til nok en god mottagelse. Codemasters vil selvfølgelig fortsette med fokus på en realistisk kjøre-opplevelse, men årets tittel vil også prøve dra inn andre deler av «Formula 1»-opplevelsen. Dette kommer spesielt frem takket være spillets nye trene-modus og dets innebærende testoppkjøringer. Det er også dette som er i fokus i den siste utviklerdagboken fra spillet. Se utviklerdagboken, samt den siste traileren til spillet under.

 

 

«F1 2012» har slippdato 21 september 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«End of Nations»

Petroglyph Games jobber for tiden med MMO-spillet «End of Nations». Spillet er dog ikke av den typiske MMO-stilen. «End of Nations» er nemlig et sanntids strategispill, eller RTS, og følger først og fremst normene fra den sjangeren. Et av aspektene vi har lært oss å forvente fra sanntids strategispill idag er helt klart helte-enheter og «End of Nations» skuffer heller ikke på det planet. Se bare den siste utviklerdagboken fra spillet. Videoen kan ses under.

 

«End of Nations» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer kun til PC.

«Aliens: Colonial Marines»

Gearbox Software mener de skjøt gullfuglen da de kapret rettighetene til å utvikle et spill basert på James Camerons «Aliens». Med Sega i ryggen jobber de nå med «Aliens: Colonial Marines» som er forventet på nyåret. Det er vel liten tvil om at tittelens mest definerende element vil være hvordan spillet fremstille de fryktinngytende «Xenomorph»-ene. Det er også dette Gearbox Software snakker om i den siste utviklerdagboken fra spillet. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Aliens: Colonial Marines» har slippdato 12 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Papo & Yo»

Det kanadiske utviklerstudioet Minority debuterer snart med det unike plattform-spillet «Papo & Yo». Spillet virker å være løst basert på et barns fantasi-tolkning av virkeligheten og bringer med det en rekke interessante spørsmål og aspekter. Spillerne vil bli introdusert til gutten Quico som prøver å finne en kur til sin beste venn. Hans beste venn er nemlig et monster som er avhengig av giftige frosker og hver gang han spiser en giftig frosk mister han kontrollen. Som dere sikkert forstår er det hele rimelig surrealistisk. Noe som kommer tydelig frem i lanseringstraileren til spillet som kan ses under.

 

«Papo & Yo» er forventet i løpet av de neste ukene. Spillet er eksklusivt til Playstation 3.

«Dishonored»

Arkane Studios og Bethesda Softworks jobber for tiden med «Dishonored». Spillet har fått ganske mye oppmerksomhet de siste månedene og spillet begynner selvfølgelig å opparbeide seg en del, ganske store, forventninger. En stor del av spillet er friheten til å spille spillet slik man selv vil. Tidligere har vi blant annet sett eksempler på forskjellige måter man kan unngå konfrontasjoner og rømme fra vakter. Denne uken er det derimot de forskjellige metodene man kan drepe motstanderne på som er i fokus. Se den siste traileren under.

 

«Dishonored» har slippdato 12 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Defiance»

Trion Worlds gjorde stor suksess med debut-spillet «Rift» fra 2011. Noe de selvfølgelig håper at deres neste prosjekt også vil oppnå. «Defiance», som det nye spillet heter, er en sammensatsing med den amerikanske tv-kanalen SyFy. Sammen vil de nemlig lage en tv-serie og et MMO-spill som sammen skaper et nytt univers. Spillets fokus vil også være på tredjepersons skyting og Trion Worlds sier selv at spillet først og fremst være et skytespill. Det er nettopp dette de snakker mer om i den siste utviklerdagboken fra spillet. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Defiance» har foreløpig ingen slippdato. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Sleeping Dogs»

Nå er ventetiden snart over. «Sleeping Dogs», tidligere kjent som «True Crime: Hong Kong», lanseres nemlig til uken og de av dere som har fulgt med på søndagstapasen det siste året har nok forstått at mine forventninger er ganske så høye til spillet. Men som alle vet – desto høyere forventninger, desto større sannsynlighet for skuffelse. Men selv med det i tankene er det vanskelig å ikke bli gira av lanseringstraileren til spillet, som ble sluppet denne uken. Se traileren under.

 

«Sleeping Dogs» har slippdato 17 august 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Crysis 3»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den imponerende tech-traileren Crytek slapp tidligere i uken. Riktignok er traileren fokusert rundt Cryengine 3 og motorens imponerende funksjonaliteter, men alt som blir vist er fra «Crysis 3».

 

«Crysis 3» har antydet slippdato februar 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.