Lager uoffisielt Mass Effect
0

Lager uoffisielt Mass Effect

aug 11 Spill.no  

Misnøyen var stor etter avslutningen på Mass Effect 3, og mange nok brukte stemmen og tastaturet til at Bioware faktisk lagde en Extended Cut som kom ut i slutten av juni.

Alternativt

Det er likevel de færreste som kan matche engasjementet til spillskaperen Nightfable, som har laget sin egen avslutning, denne gang sett fra Jacks øyne. Spillet ser ut til å bli et todimensjonalt eventyrspill, muligens i pek-og-klikk-sjangeren. 

Handlingen dreier seg om at den freidige frøkna har havnet i husarrest og fått beslaglagt biotic-ampene sine etter at hun slo ned Admiral Hackett. Herfra må hun finne en vei til Citadel for å redde Shepard, og handlingen foregår dermed parallelt med slutten på Mass Effect 3. 

Nightfable er en kvinnelig spillskaper som informerte om prosjektet sitt på forumet adventuregamestudio i forrige uke, og hun har siden fått massiv oppmerksomhet på bl.a Kotaku. Slippdato er foreløpig uvisst, men en demo er angivelig underveis. Vi holder deg oppdatert!

Se bilder her

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.