Søndagstapas
0

Søndagstapas

aug 19 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Den siste traileren fra «Borderlands 2».

  2. Den siste traileren fra «Lost Planet 3».

  3. Den siste traileren fra «DMC: Devil May Cry».

  4. Både trailer og utviklerdagbok fra «Dead Space 3».

  5. Den første traileren fra «Ratchet & Clank: Full Frontal Assault».

  6. Den siste traileren fra «Hitman: Absolution».

  7. Den siste traileren fra «Halo 4».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Borderlands 2»

Gearbox Softwares «Borderlands» fra 2009 ble godt mottatt og mange fans av spillet gleder seg nok stort til «Bordlands 2» som er forventet omtrent en måned fra nå. «Bordlands 2» vil ta sted fem år etter forgjengeren og vil introdusere oss til fire nye spillbare karakterer, samt en ny hovedmotstander. Det er nettopp den nye skurken, kalt Handsome Jack, vi blir introdusert til å den siste traileren fra spillet. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Borderlands 2» har slippdato 20 september 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Lost Planet 3»

Capcoms «Lost Planet: Extreme Condition» fra 2006 ble godt motatt, men da Capcom prøvde å fornye formelen med «Lost Planet 2» i 2010 skapte det konflikter blant både spillkritikere og spillere. Capcom har derfor valgt å gå tilbake til røttene med «Lost Planet 3», som er forventet på nyåret. Spillet vil ta sted før hendelsene i det første spillet og vil igjen ha et fokus på handling. Dette kommer også tydelig fram i den siste traileren fra spillet. Videoen kan ses under.

 

«Lost Planet 3» har antydet slippdato en gang i løpet av 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«DMC: Devil May Cry»

Ninja Theory og Capcom har fått mye kritikk for sin gjen-oppfinnelse av Dante og «Devil May Cry». Likevel er det vanskelig å ikke ha tro på spillet da det virker å imponere mer og mer for hver visning. Tidligere har vi fått se tydelige bevis på at Ninja Theory har fått mye hjelp av Capcom for å utforme kampsystemet. Denne uken får vi nok en smakebit på spillets handling og det er Dantes tvillingbror, Virgil, som er i fokus denne gangen. Se traileren under.

 

«DMC: Devil May Cry» har slippdato 15 januar 2013. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. En PC-verjson er også forventet noe senere.

«Dead Space 3»

Visceral Games har hatt stor suksess med sin «Dead Space»-serie. For mange er det seriens fokus på skrekk og overlevelse som har appellert. Derfor var det også mange som ble svært skuffet da Visceral Games viste et mer action-orientert gameplay fra «Dead Space 3» tidligere i år. Likevel mener Visceral Games at spillet først og fremst er et skrekk-spill. Dette er også noe de prøver å vise mer av i den siste traileren fra spillet. Se traileren samt den siste utviklerdagboken under.

 

 

«Dead Space 3» har slippdato 8 februar 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Rachet & Clank: Full Frontal Assault»

Insomniacs «Ratchet & Clank»-serie lenge vært en av de mest elskede blant både store og små. Desverre ble seriens forrige tittel, «Ratchet & Clank: All 4 One», en skuffelse for mange. Insomniac har riktignok hørt på fansen og den gamle gode formelen skal være tilbake i «Ratchet & Clank: Full Frontal Assault». Det ser ihvertfall slik ut, skal vi tro den første traileren fra spillet. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Ratchet & Clank: Full Frontal Assault» har antydet slippdato høsten 2012. Spillet kommer til Playstation 3 og Playstation Vita.

«Hitman: Absolution»

Hvem har ikke drømt om å skape et eget leiemorder-oppdrag i et av «Hitman»-spillene. Nå ser det ut som om dette kan bli virkelighet. IO Interactive hengt seg på den kreative-bølgen og laget et skapermodus for «Hitman: Absolution». Moduset, som blir kalt «Contracts», vil la spillerne skape egne oppdrag på brettene som følger med spillet. Deretter kan man dele oppdraget med verden for å se hvem som kan gjøre det bedre en skaperen selv. Det nye skapermoduset bruker visstnok det vanlige gameplay-grensesnittet. For å få et bedre innblikk i hvordan det fungerer kan man se den siste traileren fra spillet. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Hitman: Absolution» har slippdato 23 november 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Halo 4»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den siste trailer/utviklerdagboken fra «Halo 4». Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Halo 4» har slippdato 6 november 2012. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.