Søndagstapas
0

Søndagstapas

okt 07 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

 

  1. Lanseringstraileren til «Carrier Command: Gaea Mission».

  2. Traileren til «The Walking Dead – Episode 4: Around Every Corner».

  3. Den siste traileren fra «Project Cars».

  4. Den siste traileren fra «Medal of Honor: Warfighter».

  5. Den siste traileren fra «Assassin’s Creed III».

  6. Den første gameplay-videoen fra «Sim City».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Carrier Command: Gaea Mission»

Bohemia Interactive er nok mest kjent som utviklerne bak «ARMA»-serien, men av og til bryner de deg også på andre former for simulasjons-spill. Blant annet har de nå, i samarbeid med Black Element Software, utviklet en moderne «remake» av det legendariske strategi-spillet «Carrier Command». Det nye spillet er kalt «Carrier Command: Gaea Mission» og i likhet med navnbroren er spillet et sanntids strategispill med muligheten til å ta direkte kontroll over spillets kjøretøy. «Carrier Command: Gaea Mission» ble lansert i slutten av forrige uke. Se lanseringstraileren under.

 

«Carrier Command: Gaea Mission» er allerede ute og kan skaffes til PC og Xbox 360.

«The Walking Dead»

Telltale Games har gjort stor suksess denne sommeren med «The Walking Dead», spillet basert på tegneserien med samme navn. På tross av det at tittelen tilhører det mange regner som en døende sjanger, vi snakker da altså om «adventure»-sjangeren, har spillet nemlig klart å trollbinde et hav av spillere og nye fans. Så langt har tre av de fem planlagte episodene blitt lansert og den fjerde nærmer seg nå med stormskritt. Se traileren til den fjerde episoden under.

 

«The Walking Dead – Episode 4: Around Every Corner» har antydet slippdato en gang i løpet av oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, PC, Mac og iOS.

«Project Cars»

Slightly Mad Studios, mest kjent som utviklerne bak «Need for Speed: Shift»-serien, jobber for tiden med såkalte «Project Cars». Et av de mest interessante aspektene ved spillet er helt klart hvordan Slightly Mad Studios har valgt å bruke fansen til å være produsent for spillet. Ved hjelp av et ganske unikt «crowdfunding»-oppsett kan nemlig spillerne kjøpe seg inn som alt fra testere til hjelpe-designere. De som gir aller mest vil til og med få en andel av spillets overskudd. Det skader selvfølgelig ikke at spillet så langt ser ganske så imponerende ut. Se bare den siste traileren fra spillet. Traileren kan som vanlig ses under.

 

«Project Cars» har antydet slippdato en gang i løpet av 2013. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, Wii U og PC.

«Medal of Honor: Warfighter»

Danger Close og Electronic Arts «Medal of Honor»-reboot fra 2010 fikk en noe blandet mottagelse. Riktignok hadde spillet sterk konkurranse i form av både «Battlefield: Bad Company 2» og «Call of Duty: Black Ops». Likevel mener Danger Close at de har mer å by på og at de kan hamle opp med konkurrentene. Det er nok heller tvilsomt at «Medal of Honor: Warfighter» vil ta FPS-krona fra «Call of Duty»-serien, men så langt ser spillet ganske så imponerende ut. Sjekk bare den siste traileren fra spillet, som kan ses under.

 

«Medal of Honor: Warfighter» har slippdato 25 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Assassin’s Creed III»

Ubisofts «Assassin’s Creed III» er uten tvil et av årets mest etterlengtede titler. Etter hele tre spill med Ezio kan fansen glede seg til å endelig bryne seg på en ny karakter og en ny tidsepoke. Denne gangen er det halv-indianeren Connor Kenway, eller Ratonhnhaké:ton som han egentlig heter, og den amerikanske revolusjonen som står for tur. Connors reise fra liten indianer-gutt til fullblods snikmorder er også det som er i fokus i den siste traileren fra spillet. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Assassin’s Creed III» har slippdato 31 oktober 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. PC-versjonen er forventet 23 november 2012.

«Sim City»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den første gameplay-videoen fra det nye «Sim City». Videoen kan ses under.

 

«Sim City» har slippdato 14 februar 2012. Spillet kommer kun til PC og Mac.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.