Søndagstapas
0

Søndagstapas

nov 04 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter.

  1. Den siste traileren fra «Halo 4».

  2. Ny gameplay-video fra «Rayman Legends».

  3. Den siste traileren fra «Puppeteer».

  4. Lanseringstraileren til «Natural Selection 2».

  5. Åpen beta-traileren til «MechWarrior Online».

  6. Den siste traileren fra «Outlast».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Halo 4»

343 Industries og Microsoft Game Studios er klare for å lansere «Halo 4» til uken. Selv om Jon Cato ikke ble helt overbevist i sin anmeldelse, er jeg helt sikker på at mange av dere fortsatt har høye forventninger til spillet. Et aspekt av spillet som Jon Cato heller ikke har fått bryne seg på er jo såkalte «Spartan Ops». Hvis du ikke har fått det med deg vil «Spartan Ops» være en form for episode-basert innhold for «Halo 4». Hver uke fremover vil 343 Studios lansere en ny episode som kan spilles alene, split-screen, eller med opptil fire venner over nett. Den første sesongen skal visstnok ha hele ti episoder og vil være gratis for alle som kjøper «Halo 4». Se traileren til «Spartan Ops» under.

 

«Halo 4» har slippdato 6 november 2012. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

«Rayman Legends»

Fjorårets «Rayman Origins» ble godt mottatt av spillpresse verden over og selv om spillet aldri slo de største salgsrekordene er Ubisoft godt fornøyde med suksessen. Derfor har de ingen problemer med å satse videre på nok en 2D-plattformer i «Rayman Legends». Oppfølgeren vil derimot kun komme til Nintendos kommende Wii U-konsoll og vil ta i bruk konsollens unike kontroller for å skape såkalt usymmetrisk gameplay. Spillet imponerte stort med sitt rytmebaserte gameplay under årets E3-messe og denne uken fikk vi nok en gameplay-video fra spillet. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Rayman Legends» har antydet slippdato mars/april 2013. Spillet kommer eksklusivt til Wii U.

«Puppeteer»

Sonys annonsering av «Puppeteer» var en av de større overraskelsene under årets Gamescom-messe . Spillet skal være et unikt plattform-spill hvor man kontrollerer en gutt som blir gjort om til en dukke og som mister hodet sitt. Utstyrt med en saks må Kutaro, som gutten heter, dra på en ferd gjennom et gigantisk dukketeater for å finne igjen sitt eget hode. Som sikkert mange av dere vet var det «Halloween» denne uken og i den sammenheng slapp Sony en såkalt «Halloween»-trailer til spillet. Traileren kan ses under.

 

«Puppeteer» har antydet slippdato en gang i løpet av 2013. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Natural Selection 2»

Gjennom årene har det vært mange spill-modifikasjoner som har slått gjennom for så å bli egne spill. «Counter-Strike» og «Team Fortress» er nok blant de aller største, men en av de mer innoverende må helt klart være «Natural Selection». Spillet var en modifikasjon til det originale «Half-Life» som satte romvesener og mennesker opp mot hverandre i korridorkrig. Det som derimot gjorde det innoverende var hvordan spillet blandet typisk FPS-gameplay med sanntids strategi-elementer. Sammen skapte dette en helt unik dynamikk i spillet, noe spillere over hele verden forelsket seg i. Mannen bak spillet, Charlie «Flayra» Cleveland og hans utviklerselskap Unknown Worlds Entertainment har lenge snakket om en kommende oppfølger og denne uken, nøyaktig ti år siden lanseringen av den originale modifikasjonen, ble «Natural Selection 2» sluppet gjennom steam. Se lanseringstraileren under.

 

«Natural Selection 2» ble sluppet denne uken. Spillet finnes kun til PC.

«MechWarrior Online»

«MechWarrior»-serien var en gang i tiden regnet blant de aller største. Spillene ble ofte regnet som den tenkende mannens skytespill og hadde et stort fokus på simulator-aspekter og strategi. Likevel er det nå over ti år siden vi har fått et fullverdig spill i serien. Det finnes riktignok et lite knippe godt mottatte spin-off spill på den originale Xboxen, men et «skikkelig» «MechWarrior»-spill har vi ventet lenge på. Men ventetiden er snart over for Piranha Games og Infinite Game Publishing er snart klare med «MechWarrior Online». Som tittelen antyder vil spillet være et MMO-spill og denne uken gikk spillet endelig inn i såkalt åpen beta. Se den siste traileren fra spillet under.

 

«MechWarrior Online» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer kun til PC.

«Outlast»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den siste traileren fra nyannonserte «Outlast». Traileren kan selvfølgelig ses under. Advarsel! Denne er skummel.

 

«Outlast» har antydet slippdato en gang i løpet av 2013. Spillet kommer kun til PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.