Søndagstapas
0

Søndagstapas

apr 28 Spill.no  

En and går inn i en bar, og spør bartenderen ”Har du druer?”
”Nei, og vi serverer ikke ender her heller.”
Anden går ut, og kommer tilbake igjen et par minutter senere
”Har du druer?”
”Nei! Og jeg har allerede sagt at vi ikke serverer ender her!”
Anden går ut igjen, men kommer tilbake noen minutter senere.
”Har du druer?”
”Nei!! Og hvis du kommer inn her igjen så skal jeg spikre deg fast til gulvet!”
Anden går ut, og kommer tilbake noen minutter senere.
”Har du spiker?”
”Nei.”
”Bra. Har du druer?”

Vi har heller ikke druer, men ved siden av et arsenal av dårlige matvitser har vi en velsmakende Søndagstapas å by på! Menyen finner du under – God apetitt!

Side 2: ARMA 3
Side 3: Assassin’s Creed 3: The Tyranny of King Washington
Side 4: Call of Juarez: Gunslinger
Side 5: Dead Island: Riptide
Side 6: Dragon’s Dogma: Dark Arisen
Side 7: Dragon’s Prophet
Side 8: Far Cry 3
Side 9: Resident Evil: Revelations
Side 10: Total War: Rome 2

ARMA 3

ARMA 2 er et av verdens mest populære PC-spill, mye takket være den svært populære modden DayZ. Derfor er det kanskje ikke så rart at ARMA 3 er et av årets mest etterlengtede spill. For de som ikke kjenner ARMA-serien kan vi nevne at det er snakk om et taktisk skytespill i en stor, åpen verden, der handlingen i treeren er lagt til en nær fremtid der NATO slåss mot Iran og andre støttespillere fra øst. Lagarbeid er kritisk for å komme seirende ut av kampene, både i énspiller og flerspiller, noe du får se i den første av flere planlagte Community-trailere som ble sluppet denne uken. Her kommer Andrew Gluck, bedre kjent som Dslyexci fra ShackTactical, med tips til hvordan man samarbeider for å vinne i ARMA 3s flerspiller.

Arma 3 har ikke fått noen releasedato, men skal etter planen lanseres til PC høsten 2013. For tiden kan en Alpha-versjon av spillet kjøpes og spilles på Steam for cirka 200 kroner.

Assassin’s Creed 3: The Tyranny of King Washington

The Redemption, den siste episoden i tilleggspakken The Tyranny of King Washington, ble lansert denne uken. I The Tyranny of King Washington tas vi med til en alternativ virkelighet der George Washington har blitt gal og slått seg selv til konge over Amerika. Connor har aldri blitt en Assassin, og som indianer må vi bruke alle kreftene til våre forfedre for å komme oss inn I monarkens festning og sette en stopper for tyranniet til kong Washington.

Assassin’s Creed 3: The Tyranny of King Washington er tilgjengelig på PS3, Xbox 360, PC og Wii U. Den siste episoden kan lastes ned for rundt 70 kroner.

Call of Juarez: Gunslinger

Etter det katastrofalt dårlige Call of Juarez: The Cartel, der utviklerne forsøkte seg med et mer moderne western-spill, er endelig Ubisoft tilbake til røttene med Call of Juarez: Gunslinger. Her styrer vi en hensynsløs dusørjeger gjennom et episk og voldelig eventyr på jakt etter noen av ville vestens mest notoriske banditter, blant annet Billy the Kid, Butch Cassidy og Jesse James. Jeg håper dette blir bra, for det er ikke akkurat slik at vi kan velge og vrake i western-spill, og basert på den siste gameplay-traileren ser det ut som Ubisoft har gjort en god jobb.

Call of Juarez: Gunslinger slippes til PS3, Xbox 360 og PC 22 mai.

Dead Island: Riptide

Etter å ha unnsluppet zombieapokalypsen i det første Dead Island-spillet blir hovedpersonene reddet av et hangarskip, bare for å se at en tropisk storm som bærer det smittsomme viruset sveiper inn over dem og skaper et nytt utbrudd. De må søke ly på øya Panoi, som også viser seg å være infisert av zombier. Klarer de å unnslippe nok en gang? Det kan du finne ut selv, for denne uken ble spillet lansert, sammen med en lanseringstrailer som du ser under!

Dead Island: Riptide er ute nå til PS3, Xbox 360 og PC.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen

Dark Arisen inkluderer både det originale Dragon’s Dogma og et helt nytt område kalt Bitterblack Isle. Her får vi en helt ny historie med nye quests, over 100 nye gjenstander, samt en rekke nye, skremmende fiender. Flere elementer fra det originale spillet har blitt justert, finpusset og lagt til, blant annet et Fast Travel-system og nye ferdigheter.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen er i salg nå til PS3 og Xbox 360.

Dragon’s Prophet

De færreste har nok hørt om denne tittelen, men med tanke på hvor fantastisk spillet ser ut burde definitivt flere sperre opp øynene for det. Dragon’s Prophet er et onlinerollespill som inkluderer alle de klassiske MMORPG-elementene og gjør dem enda bedre. Med en episk historie, dyp karakterutvikling og actionbasert kampsystem vil dette garantert være midt i blinken for mange. Spillet utvikles for øvrig av Runewalker Entertainment, kjent for MMO-spillet Runes of Magic.

Dragon’s Prophet kommer til PC i 2013, og du kan melde deg på til beta nå.

Far Cry 3: Blood Dragon

Årets merkeligste spill? Kanskje ikke, men at det er høyt på listen over ”WTF?”-øyeblikk i spillåret 2013 hersker det ingen tvil om. Det sier litt når selv vår egen Jon Cato trodde at spillet var en aprilsnarr fra Ubisoft. I Far Cry 3: Blood Dragon (som ikke krever det originale Far Cry 3 for å kunne spilles) tas vi med tilbake i tid, nærmere bestemt til actionheltenes tiår: Det fantastiske 80-tallet. Her følger vi Hollywood-stjernen Michael Biehn (The Terminator, Aliens, The Abyss) i det som er 80-tallets versjon av fremtiden. Året er 2009, og vi lever i en mørk verden fylt med mutanter og roboter. Her er det bare å skru av videospilleren, sette disketten inn i maskinen og gjøre deg klar til et forrykende sci-fi actioneventyr i ekte stereolyd! Denne uken fikk vi en lengre gameplay-trailer i anledning spillets release neste uke. Se og nyt!

Far Cry 3: Blood Dragon lanseres 2. Mai til PS3, Xbox 360 og PC.

Resident Evil: Revelations

Det var nok en del som sperret opp øynene da Capcom valgte å gi ut et Resident Evil-spill eksklusivt til Nintendo 3DS. Resident Evil Revelations fikk gode kritikker da det dukket opp på den håndholdte konsollen tilbake i 2011, og det har tydeligvis fått de lave herrene i dress hos Capcom til å se dollartegn i øynene, for spillet kommer til ”alle” plattformer i mai. Vil vi føle skrekken fra de tidligere spillene i serien? Det gjenstår å se, men det er ingen tvil om at det er det de ønsker å gi oss, noe du kan se og høre mer om i utviklerdagboken som ble sluppet denne uka.

Resident Evil: Revelations kommer til PS3, Xbox 360, PC og Wii U 24. mai. Den originale 3DS-versjonen har vært i salg siden 2011.

Total War: Rome II

Et av årets største strategispill er uten tvil den etterlengtede oppfølgeren i Total War-serien, Rome II. Denne uken ble ventetiden forkortet (eller forlenget, alt ettersom hvordan man ser det) med en lang gameplay-trailer fra spillet som viser slaget ved Teutoburg. I den virkelige versjonen av dette slaget gikk flere germanske stammer sammen om et bakholdsangrep på romerske tropper, og drepte tre fulle legioner. Til tross for flere suksessfulle raid og hevntokter over Rhinen-elva i årene etter angrepet klarte aldri Romerriket å ta over og holde på det germanske riket. Kan du forandre historien? Rome II ser ut til å bli et must for alle strategifans!

Total War: Rome II lanseres til PC i 2013. Ingen offisiell releasedato er annonsert.

Og med det er nok en Søndagstapas ved veis ende. Jeg håper alle fant noe av interesse også denne uken, og så er vi tilbake neste helg med nye godbiter. For å gjøre ventetiden litt kortere legger jeg ved bildet under. Det er med andre ord bare å glede seg til tirsdag!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.