Søndagstapas
0

Søndagstapas

Det er med stor glede Frede Kristoffer Herstad setter seg ned hver søndag morgen for å lage i stand noen skikkelige godbiter til dere leserne, i form av den såkalte «Søndagstapasen» her på Spill.no. Denne uken ligger imidlertid Frede rett ut med influensa hjemme, og det blir derfor opp til en av redaksjonens øvrige medarbeidere å steppe inn når Frede ikke kan levere.

Søndagstapas er vårt forsøk på å lyse opp den ellers ofte rolige og kjedelige søndagen. Dette håper vi å gjøre med en god blanding av nyheter fra uken som har vært. Enten det er trailere som nylig kom ut, nyheter vi gikk glipp av, småsaker eller andre slags morsomheter, så har det en plass i «Søndagstapas»-spalten.

Denne uken serverer vi blant annet godbiter fra «LEGO Harry Potter», «Prison Break: The Conspiracy» og «R.U.S.E». Bla videre for mer.

Ny trailer til «LEGO Harry Potter»

På fredag slapp Warner Bros. Interactive og TT Games en ny trailer til deres kommende «LEGO Harry Potter: Years 1-4» spill. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, Nintendo DS, PSP og PC.

Traileren gir et lite, men spennende innblikk i Harry Potters opplevelser det tredje året på den magiske Hogwarts-skolen.

Se «LEGO Harry Potter: Years 1-4» traileren nedenfor:

Nye skjermbilder til «Prison Break»

«Prison Break: The Conspiracy» ble akkurat sluppet, og de første anmeldelsene av spillet er kommet. Til tross for at spillet kun har fått en gjennomsnittsscore på bare 43 poeng (ut av 100 mulige) på spillkritikksiden Metacritic.com, så ser det i hvert fall veldig pent ut.

Se noen av de nye skjermbildene fra «Prison Break: The Conspiracy» nedenfor:

«R.U.S.E» passerer millionen!

Ubisoft åpnet nylig en såkalt «public beta test» for deres RTS-strategispill «R.U.S.E». På fredag kunne Ubisoft melde at spillet, som utvikles av Eugen Systems, allerede hadde passert over 1 million nedlastinger på Steam.

«R.U.S.E» lanseres 3. juni 2010, og Ubisoft håper spillet vil revolusjonere RTS-sjangeren ved blant annet å introdusere bløffe-teknikker – slik at man kan lure motstanderen til å tro at man har større styrker enn man faktisk har.

«R.U.S.E» kommer til PC, Xbox 360 og Playstation 3 3. juni 2010.

Spill.no til TG2010

For de som ikke allerede har fått det med seg, så kommer Spill.no til «The Gathering 2010». «The Gathering» er et årlig datatreff som arrangeres i Vikingskipet i Hamar hver påske, og i år er det forventet 5200 deltakere fra hele verden.

Spill.no vil være til stede med egen stand under hele TG2010, avholde daglige konkurranser (både på nett og på stedet i Vikingskipet), legge ut bilder av deltakerne og dele ut latterlige mengder gratis drikkevarer og snacks. Totalt vil vi dele ut premier, drikkevarer og snacks for nærmere 100.000 kr.

Her ser dere noe av det vi kommer til å dele ut på TG2010:

Vi i Spill.no takker for oppmerksomheten denne søndagen, og ønsker samtidig Frede Kristoffer Herstad god bedring!

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.