Spill.no på TG!
0

Spill.no på TG!

Vi i Spill.no har tidligere intervjuet Vegard Skjefstad, sjefen for datatreffet «The Gathering» som avholdes i Vikingskipet på Hamar hver påske. Nå kan vi også melde at Spill.no er blitt sponsor av årets «The Gathering», som har fått undertittelen «The Gathering 2010: Submerged».

Les også: – Vil begeistre, et møte med TG-sjefen Vegard Skjefstad

Spill.no vil være til stede med egen stand under hele TG2010, avholde daglige konkurranser (både på nett og på stedet i Vikingskipet), legge ut bilder av deltakerne og dele ut latterlige mengder gratis drikkevarer og snacks. 

Her er den foreløpige listen over hva vi i Spill.no skal dele ut på årets TG:

  1. 5 paller Sappe Aloe Vera-vann
  2. 4000 pakker Menthos
  3. 2000 pakker Toffifee
  4. 1000 poser Maarud Solchips
  5. 500 porsjoner Mr. Lee nudler

I tillegg vil vi dele ut spillrelaterte premier fra våre gode venner og samarbeidspartnere i spillbransjen til en verdi av cirka 40.000 kr. Dette inkluderer «Collector’s Edition»- og signerte utgaver av spill, t-skjorter, Logitech-trommesett, hodetelefoner fra WESC, Bluray- og DVD-filmer og masse, masse mer.

Det blir også anledning til å treffe de fleste medlemmene av redaksjonen her i Spill.no.

Til alle Spill.no-medlemmer som skal på «The Gathering»: Gled dere!

Spill.no kommer tilbake med mer informasjon, inkludert den komplette listen over våre offisielle samarbeidspartnere på TG2010.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.