Søndagstapas
0

Søndagstapas

sep 11 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og kjedelige søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele i høy hastighet med videoer fra både «Forza Motorsport 4» og «F1 2011», før vi får historiske øyeblikk fra «NBA 2K12». Deretter får vi en ny innsikt i «God of War Collection – Volume II», før vi får nok en imponerende gameplay-video fra «Kingdoms of Amalur: Reckoning». Mot slutten blir det så Co-op gameplay fra «Rage» og mer fra «Dark Souls», før det hele avsluttes med en morsom liten video fra «Call of Duty XP».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Forza Motorsport 4»

Turn 10 Studios «Forza»-serie har lenge vært regnet blant de ypperste innenfor racing-simulatorene. Seriens ferde tittel nærmer seg nå utgivelsedatoen og fans av serien gleder seg nok stort til nok et spill fylt til randen med fete biler i utrolig grafikk. Flust med baner vil det selvfølgelig også være og en av disse er Californias Infineon Raceway, tidligere kjent som Sears Point Raceway. Det er også denne banen som er i fokus i den siste traileren fra spillet, som kan ses under.

 

«Forza Motorsport 4» har slippdato 14 oktober 2011. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

«F1 2011»

Siden Codemasters tok over Formula 1-lisensen i 2009 har spillserien basert på lisensen nådd nye høyder. Årets tittel, «F1 2011», har også en rekke nyvinninger å komme med hvor vi finner alt fra grafikkdetaljer til dekkfysikk. Alt dettte er selvfølgelig viktig for den realistiske opplevelsen som Codemasters prøver å oppnå, men en ting som muligens kommer til å ha større innflytelse på spillopplevelsen er spillets nye samarbeids-modus. Moduset lar deg nemlig ta opp kampen om lagpokalen sammen med en venn. Utivklerne bak spillet har også mange tanker om hvilken innvirkning dette vil ha på spillerne og det er disse de deler i den siste utviklerdagboken fra spillet, som kan ses under.

 

«F1 2011» har slippdato 23 september 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«NBA 2K12»

Visual Concepts og 2K Games skjøt gullgåsa med fjorårets «NBA 2K11». Spillet ble skrytt opp i skyene verden over og på andre siden av vannpytten stakk det også av med mange årets sportspill-priser. Spørsmålet på alles lepper er derfor om Visual Concepts kan overgå fjorårets suksess med «NBA 2K12». Tross at spillet er under en måned fra utgivelse, har det vært lite informasjon å finne om spillet. Nå kan det derimot se ut som 2K Games er klare til å åpne dørene. Den siste traileren fra spillet, som kan ses under, gir oss en rekke store øyeblikk i NBAs historie gjenskapt i det kommende spillet.

 

«NBA 2K12» har slippdato 7 oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable, Wii og PC.

«God of War Collection – Volume II»

Ready at Dawn gjorde stor suksess med sine tolkninger av «God of War» til Playstation Portable. «God of War: Chains of Olympus» og «God of War: Ghost of Sparta» ble begge godt mottatt og regnes for å være blant de aller beste titlene på sonys håndholdte konsoll. Ready at Dawn og Sony gjør seg nå klare for å gi ut spillene i såkalte «remastered»-versjoner til Playstation 3. Spillene kommer i samlepakken kalt «God of War Collection – Volume II», også kjent som «God of War: Origins Collection», og gir Kratos fans en gylden mulighet til å oppleve spillene på en litt større skjerm. Spillene er derimot ikke det eneste som vil finnes på disken når «God of War Collection – Volume II» slippes, det vil nemlig også være en rekke bonuser å få med seg. Blant disse finner vi en tidligere ikke lansert video fra et gruppeintervju/diskusjon som ble gjort med alle hoved-designeren bak «God of War»-serien. I videoen under kan man få en liten sniktitt på hva dette innebærer.

 

«God of War Collection – Volume II» har slippdato 14 september 2011. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Kingdoms of Amalur: Reckoning»

38 Studios og Big Huge Games jobber for tiden på spreng for å få «Kingdoms of Amalur: Reckoning» klar til nyåret. Action-rollespillet har tidligere fått mye oppmerksomhet ved å droppe de store navnene involvert i utviklingen. Riktignok synes jeg selv at spillet har imponert mest hver gang vi får se det i aksjon. Det er noe det blir mer denne uken da 38 Studios og Big Huge Games nylig slapp en hele 22 minutter lang videogjennomgang fra spillet. Videoen kan selvfølgelig ses under.

 

«Kingdoms of Amalur: Reckoning» har slippdato 9 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Rage»

Legendariske Id Software er snart klare med deres nyeste tittel, «Rage». Satt til en postapokalyptisk-verden vil tittelen sette spillerne i konflikt med alt fra barbariske mutanter til supersoldater. Spillet lover å opprettholde Id Softwares kjennetegnede spillestil, men vil også ta mange steg utenfor utviklerens komfort-sone. Blant disse stegene finner vi også et samarbeids-modus. Det er også dette samarbeids-moduset som er i fokus i den siste gameplay-videoen fra spillet, som kan ses under.

 

«Rage» har slippdato 7 oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Dark Souls»

From Softwares har i det siste sluppet en episodisk prolog-serie til deres kommende tittel, «Dark Souls». videoserien har også vært et fast innslag i søndagstapasen de siste ukene og denne uken har vi kommet til tredje episode. Det virker enda noe diffust og helt hvor historien ender er vanskelig å si, men det virker som intensiteten gradvis øker. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Dark Souls» har slippdato 7 oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Call of Duty XP»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en morsom liten video fra «Call of Duty XP»,en samling for fans av «Call of Duty»-serien som holder på akkurat nå.

 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.