Søndagstapas
0

Søndagstapas

des 18 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med et detaljrikt blikk på «Playstation Move»-tittelen «Sorcery», før vi får avslørt den siste klassen til «Guild Wars 2». Så går turen videre til «Kingdoms of Amalur: Reckoning», før vi starter monstersamlingen i «Final Fantasy XIII-2». Deretter blir det mer fra «Syndicate», før vi drar på jakt i «Prototype 2». Det hele avsluttes så med en imponerende liten video om «Playstation Vita».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Sorcery»

The Workshop imponerte grundig da de debuterte «Sorcery» under fjorårets E3-messe. Det har riktignok vært veldig stille rundt spillet siden den gang og mange trodde spillet hadde blitt begravd. Det skal derimot vise seg å være langt fra sannheten. Denne uken gikk nemlig The Workshop ut for å vise spillet i sin nye form. Noe de gjorde med både intervjuer, gameplay-videoer og en flunkende ny trailer til spillet. Se traileren og den nye gameplay-videoen under.

 

 

«Sorcery» har antydet slippdato våren 2012. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Guild Wars 2»

Denne uken avslørte Areanet endelig den siste klassen til det kommende MMO-spillet «Guild Wars 2». Den siste og åttende klassen har de kalt «mesmer» og skal være magibasert-klasse fokusert rundt det å forvirre fienden. Utover det har Areanet også avslørt at spillets såkalte «closed beta» vil starte denne uken, noe som vil si at spillet endelig begynner å nærme seg utgivelse. Riktignok sier de at utvelgelse-prosessen vil være rimelig nåløyet til å begynne med, så vi må nok smøre oss med enda litt tålmodighet. Mens vi venter kan vi riktignok sjekke ut den nyeste videoen fra spillet, hvor vi får en småkebit på noen av ferdighetene den nye klassen har å by på. Se traileren under.

 

«Guild Wars 2» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer kun til PC.

«Kingdoms of Amalur: Reckoning»

Big Huge Games og 38 Studios sitt «Kingdoms of Amalur: Reckoning» har som kjent spilt hjertetrådene til et visst medlem av redaksjonen. Riktignok er ikke alle her like begeistret, men det stopper ikke spillet fra å være min mest etterlengtede tittel for 2012. Et av spillets store fokuser, samt trekkplaster, er det klasseløse-systemet som fritt lar deg utvikle din egen karakter. Det er også dette systemet som er i fokus i den siste videoguiden til spillet. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Kingdoms of Amalur: Reckoning» har slippdato 9 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Final Fantasy XIII-2»

Spillene fra «Final Fantasy»-serien har alltid vært en av de største blant de største av de japanske rollespillene. Spillserien har også gått gjennom en rekke forandringer gjennom tidende og med «Final Fantasy XIII-2» ser det ut som de har tatt inspirasjon fra en annen japansk gigant. «Final Fantasy XIII-» introduserer nemlig et monster-system som lar deg fange og trene opp spillverdenens monstre. Se traileren til det nye moduset under.

 

«Final Fantasy XIII-» har slippdato 3 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Syndicate»

Svenske Starbreeze Studios jobber for tiden med «Syndicate», en såkalt «reboot» av det legendariske Bullfrog-spillet med samme navn. Skiftet fra isometrisk taktikk til førstepersons-skytespill har også vært blant årets store kontroverser. Likevel klarer vi ikke å stoppe oss fra å se frem til det futuristiske skytespillet. Fremtids-verdenens teknologi er integrert i både spillets handling og gameplay. Det er også denne teknologien vi får en liten smakebit på i den siste traileren fra spillet, som kan ses under.

 

«Syndicate» har slippdato 23 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Prototype 2»

Radical Entertainments «Prototype 2» er forventet til våren og det er nok mange som gleder seg til å , nok en gang, leke ondskapsfull gud i New York Citys gater. Radical Entertainment har valgt å gi oss en ny karakter å leke med i det nye spillet. Noe som også betyr nye krefter. Det er også noen av disse nyvinningene som er i fokus i den siste utviklerdagboken fra spillet. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Prototype 2» har slippdato 27 april 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Playstation Vita»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med den siste episoden av «Inside PS Vita», som denne gangen tar opp håndkonsollens imponerende AR, Augmented Reality, funksjoner.

 

«Playstation Vita» er forventet her tillands den 22 februar 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.