Få ansiktet ditt med i spillet
0

Få ansiktet ditt med i spillet

des 18 Spill.no  

Utvikler og utgiver Rockstar Games har utlyst en konkurranse hvor vinnerne får utseendet sitt med i det kommende Max Payne 3.

Da Max Payne ble lansert, var stor fascinasjon for hovedpersonens fotorealistiske, om noe stive, ansikt som fulgte ham gjennom spillet. Nå, ti år etter lanseringen av det første spillet, kan man få sitt eget fjes med på moroa. Og alt man trenger å gjøre, er å bruke Twitter.

Hver uke frem til 13. januar 2012 trekker Rockstar ut ti vinnere som kan sende inn bildet sitt og bli vurdert for en plass til ansiktet sitt  i flerspillerdelen av Max Payne 3. To hver uke får med sitt utseende. Det eneste som kreves for å være med i trekningen, er at man følger @RockstarGames på Twitter, og har lagt ut minst én melding om Max Payne 3 med hashtag-en #MaxPayne3 inkludert.

Les (veldig) detaljerte regler her, og se hjemmesiden for konkurransen her.

Se trailer

Max Payne 3 utvikles og utgis av Rockstar Games for PC, Xbox 360 og Playstation 3. Lansering er satt til mars 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.