Spill Borderlands i 16-bit
0

Spill Borderlands i 16-bit

aug 23 Spill.no  

Utvikler Gearbox Software har laget en 16-bits-tolkning av skytespillet Borderlands for spilling i nettleser, og har gjort den tilgjengelig for spillerne helt gratis.

Nostalgisk

Spillet er også sendt ut i hardformat, med pappeske, disketter og resten av effektene en nostalgisk PC-spiller vil gjenkjenne fra spillenes barndom på 80- og tidlig 90-tall. På nettstedet til det fiktive spillet The Border Lands, forteller den frittalende roboten Claptrap at dette er hvor hele Borderlands-eventyret startet.

Borderlands var ikke alltid den glatte kjekkasen av et spill som det er i dag! Gå tilbake til gamle dager og spill 16-bits-originalen fra 1989 for å se hvordan alt startet, forteller frekkasen.

Det er selvsagt bare jug, men nok et enormt kreativt markedsføringstiltak fra utvikler Gearbox’ side. Borderlands 2 er som kjent bare en måned unna, og PR-maskineriet er i gang for lengst. I spillet kan du velge mellom figurene Salvador, Zero, Maya og Axton, som også er hovedpersoner i Borderlands 2. Med sjarmerende 16-bits-grafikk og fire knapper til rådighet, har du altså muligheten til å fordype deg i Borderlands-universet litt til før spillet lanseres neste måned.

Spillet kan spilles direkte i nettleseren, og du finner det HER.

Borderlands 2 utvikles av Gearbox og utgis av 2K Games for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 21. september.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.