Spill.no blir ny – igjen!
0

Spill.no blir ny – igjen!

Det er endelig fredag – og hvilken dag i uken passer vel bedre til å lansere nye funksjoner på? Vi i Spill.no klinker til og lanserer ny profil, spillhylle, vennelister, nyhetsfeed og mer.

Storfornøyd redaktør

Du finner alle de nye funksjonene ved å klikke på brukernavnet ditt i toppen av Spill.no. Du kan også klikke på brukernavnet til et annet medlem. Du vil da kunne legge ham til som venn eller sende ham en privat melding.

Jon Cato Lorentzen, redaktør i Spill.no, er storfornøyd med de nye oppdateringene:
– Med lanseringen av den nye profilen tar vi i Spill.no et stort steg nærmere å bli et fullverdig community. Vi håper også at det økte fokuset på folks spillhyller blir populær. Nå får man enda mer igjen for en velfyllt spillsamling!

For å fylle opp spillhyllen din, bruk søkefunksjonen i toppen av Spill.no til å søke etter et spill du eier. Deretter går du inn på detaljesiden for det aktuelle spillet og trykker «Jeg eier dette spillet» i menyen til høyre. Spillet vil da bli listet opp i spillhyllen på profilen din. Spørsmålet alle i redaksjonen stiller seg er: Hvem eier flest spill på Spill.no?

Flere godbiter i vente

Etterhvert vil man også kunne sette et valgfritt bilde i toppen av den nye profilen (akkurat nå har vi lagt inn en illustrasjon fra «Call of Duty: Modern Warfare 2»). Dette bildet er 787 x 145 pixler stort. Dersom du allerede nå ønsker å sende inn forslag til nytt toppbilde, så send ditt forslag på e-post til erling (a) spill.no.

Vi i Spill.no håper dere, våre kjære medlemmer, setter pris på de nye endringene – og ber dere si i fra dersom dere finner feil eller mangler ved de nye sidene.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.