Spill.no dro på nattåpent
0

Spill.no dro på nattåpent

des 07 Spill.no  

I dag lanseres «World of Warcraft: Cataclysm», en tilleggspakke som over ti millioner spillere over hele verden venter spent på. En rekke butikker i Norge valgte å åpne dørene allerede i natt, for å la de ivrigste spillerne slå kloa i et eksemplar så tidlig som mulig.

Lillestrøm

Vanligvis pleier det å være Oslo-butikkene som arrangerer de største aktivitetene rundt nattåpent, men etter å ha besøkt et par glisne køer i Oslo sentrum dro Spill.no ut til Lillestrøm, der de lokale Spaceworld-butikkene hadde inntatt Kulturhuset for å gi «World of Warcraft»-spillerne en lansering de kommer til å huske lenge. Se alt i videoen under her:


«World of Warcraft: Cataclysm» er utviklet av Blizzard Entertainment og utgitt av Activision Blizzard. Spillet ble lansert i dag til PC/Mac.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.