Ny start for ny Lara Croft
0

Ny start for ny Lara Croft

des 07 Spill.no  

En av verdens mest kjente spillhelter er den kvinnelige arkeologen Lara Croft, men spillserien «Tomb Raider» har vært av variabel kvalitet. I år fikk utvikleren Crystal Dynamics lov å eksperimentere med serien i «Lara Croft and the Guardian of Light», og nå har Square Enix annonsert at den amerikanske utvikleren har fått fornyet tillit, de jobber nemlig med et helt nytt spill som foreløpig bare har tittelen «Tomb Raider».

Ung og alene

I det nye spillet, som vil bli avdekket for alvor i en artikkel i det amerikanske bladet Game Informer senere i måneden, spiller man en yngre versjon av Lara Croft som er skipbrudden på en øde øy. I motsetning til tidligere spill der Lara har vært en ressurssterk globetrotter med en rykende varm pistol i hver hånd, må Lara denne gangen kjempe for å overleve med hjemmelagde våpen.

«Lara Croft and the Guardian of Light», som forøvrig ble belønnet med terningkast fem her på Spill.no, var et nedlastbart spill, og ganske ulikt de tradisjonelle «Tomb Raider»-spillene. Det er foreløpig ikke annonsert hva slags type spill det nye «Tomb Raider» blir, og heller ikke hvilke format det dukker opp på.

«Tomb Raider» utvikles av Crystal Dynamics og utgis av Square Enix. Spillet har foreløpig verken dato eller format.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.