Spill.no på Playstation-besøk
0

Spill.no på Playstation-besøk

For kort tid siden arrangerte Spill.no en konkurranse hvor 20 heldige lesere kunne vinne et eksklusivt besøk til Playstation Norge for å testkjøre «ModNation Racers». Tirsdag forrige uke var den store dagen endelig kommet, og på ettermiddagen møtte en gjeng trofaste Spill.no-lesere opp i Nydalen, i hovedkvarteret til Playstations norske distributør, Nordisk Film.

Racingspill med våpen

«ModNation Racers» er et humoristisk racingspill med våpen, der flere spillere kan konkurrere mot hverandre. I tillegg til racing kan man også bygge sine egne baner ved hjelp av en kreativ verktøykasse som følger med. Spillet har blitt beskrevet som en blanding av «Super Mario Kart» og «Little Big Planet». Anmeldelsen av spillet kan du lese her.

Til den eksklusive prøvespillingen av «ModNation Racers» hadde Nordisk Film bestilt pizza, brus og godteri til Spill.no-leserne. Playstation-distributøren avholdt også en «ModNation Racers»-konkurranse, hvor den heldige vinneren stakk av med en «PSPgo» – Sonys nyeste håndholdte spillmaskin. Alle de fremmøtte fikk også med seg et gratis eksemplar av «ModNation Racers».

Se bildene

Se bildene fra prøvespillingen av «ModNation Racers» nedenfor:

«Modnation Racers» er utviklet av United Front Games og utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet ble lansert eksklusivt til Playstation 3 og PSP 19. mai 2010.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.