Spillquiz
0

Spillquiz

jul 24 Spill.no  

Tidligere i måneden var vi, i spill.no, ute for å sjekke folkets minneverdige spillopplevelser. Dette ble veldig godt mottatt og mange ville gjerne se flere stemningsfylte videosaker. Hverken jeg eller Alec var vonde å be og denne uken tok vi nok en gang turen ut for å sjekke med folket. Denne gangen valgte vi derimot å sette dem litt på prøve. Armert med videokamera, mikrofon og en håndfull spørsmål av varierende vanskelighetsgrad, var vi nemlig ute etter å teste folkets spillkunskaper.

 

Turen gikk fra Det Kongelige Slott og hele veien gjennom Karl Johans gate i Oslo. Det var mange både ivrige og flinke mennesker som var klare til å bryne seg på vår lille spillquiz og det sto faktisk ganske bra til med spillkunskapene hos de aller fleste. Det hele ble selvfølgelig klippet sammen til videosnutten dere kan se under.

 

Se video her:

 

Etter å ha sjekket spillkunskapene til de bygående menneskene i Karl Johans gate, lurer vi jo også på om brukerne her på spill.no kan briljere med litt spillkunskaper. Derimot setter vi selvfølgelig dere til en høyere standard og det er derfor et litt vanskeligere spørsmål vi sender videre til dere, denne gangen. Spørsmålet er som følger.

 

Hva var det første fps-spillet med mulighet for nettbasert flerspilling?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.