Stem frem dine favoritter
0

Stem frem dine favoritter

mar 14 Spill.no  

14. april skal den norske spillbransjen feire fjoråret ved å dele ut priser til fjorårets beste spill, og som vanlig får dere spillere være med å bestemme utfallet. Ved å avgi din stemme på denne linken påvirker du hvilke spill som kommer til å stikke av med priser i år.

Spill.no i juryen

Spill.no-redaktør Jon Cato Lorentzen har sittet i juryen som har vært med å velge ut spillene i de ulike kategoriene.

– Arbeidet har foregått slik at vi får en liste med de 25 mest solgte spillene fra i fjor som har blitt autonominert, så er det opp til oss i juryen å plassere disse i de riktige kategoriene. Deretter må vi fylle på med våre egne nominasjoner, basert på våre vurderinger av fjorårets beste spillopplevelser, forteller Jon Cato.

Sammen med seg i juryen har han hatt Snorre Bryne fra Dagbladet, Rune Håkonsen fra NRK, Mikael Harstad Groven fra Gamer.no, Kristian Nymoen fra Gamereactor, Magnus Tellefsen fra Faro og Tom Wilhelm Ødegård fra Spaceworld.

– Å finne åtte spill i hver kategori fører til at mange bra spill må utelukkes. Vi starter som regel med over tyve spill i en kategori, og etter diskusjon, krangling og avstemning står vi igjen med åtte, forklarer Jon Cato.

Avstemningsskjemaet kan du finne på denne linken, og vi anbefaler deg til å bruke stemmeretten slik at dine spillfavoritter fra i fjor kan vinne. Samtidig trenger vi vel ikke si hvilket medie du bør skrive inn og stemme på i kategorien «Årets spillmedie»…

Stem her!

Gullstikka er en årlig prisutdeling i regi av Norsk Spill- og Multimedia Leverandørforening. Prisene vil bli delt ut 14. april.

Les også:

Motorstorm Apocalypse – Dårlig timing av Sony

Få større pupper med Nintendo 3DS

Norske nerder med spillsuksess

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.