Støtte for kun én Wii U-kontroller
0

Støtte for kun én Wii U-kontroller

jun 10 Spill.no  

I et intervju med australske News.com.au forteller Nintendos Shigeru Miyamoto at Wii U er designet med tanke på kun én håndkontroller av typen som ble vist frem på årets E3-pressekonferanse.

Undersøker mulighetene

– Vi har tatt utgangspunkt i at du bare kan bruke én per konsoll, forklarer Miyamoto.

På demonstrasjonene på E3-messen har vi sett at spillene benytter Wii-kontrollere når flere spillere skal være med, mens én spiller blir sittende og bruke den skjermbaserte Wii U-kontrolleren til å utføre unike oppgaver. Nå ser det altså ut til at tanken aldri har vært at flere skal bruke denne typen kontroller på likt.

-Vi holder på å undersøke om det vil være mulig å ta med sin egen kontroller over til en venn for å spille sammen på Wii U, kommenterer Miyamoto.

Hvorvidt dette betyr at det ikke kommer til å bli solgt separate ekstrakontrollere på lansering, er ennå ikke bekreftet, men Nintendo har et alternativ for de av oss som har gått til innkjøp av selskapets siste håndholdte konsoll:

– Hvis vi kom opp med en ide om å ha flere kontrollere, er det mulig det blir mer praktisk for folk å bruke Nintendo 3DS-en sin, og inkludere en måte å koble opp den, sier Nintendo-ikonet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.