Syphon Filter 4 og God of War 4-annonsering rundt hjørnet?
0

Syphon Filter 4 og God of War 4-annonsering rundt hjørnet?

jan 23 Spill.no  

Eurogamer har fått tak i det nyeste nummeret av det engelske spillbladet Play som hevder at både Syphon Filter 4 og God of War 4 vil bli lansert til Playstation 3 mot slutten av 2012.

Snarlig bekreftelse?

Ifølge Play skal begge spillene annonseres i februar, og Sony planlegger å lansere begge to i løpet av vinteren 2012, som da må bety en eller annen gang før jul. Play hevder at SCE London Studio, mest kjent for Eyetoy, Singstar og Playstation Home, står bak det nye Syphon Filter-spillet.

Med unntak av et nedlastbart spill i 2007 må vi helt tilbake til PSP-spillet Syphon Filter: Dark Mirror i 2006 for å finne forrige spill i serien. Spillene handler om superagenten Gabe Logan, som har mye til felles med Sam Fisher og Solid Snake idet han sniker og spionerer og skyter seg gjennom nivåer og områder fulle av terrorister.

God of War-serien handler om den sinte krigsguden Kratos som denger alt og alle fra gresk mytologi på jakt etter hevn. Han har allerede endevendt Hades fire ganger i sitt hevnraseri, så han er neppe fremmed for et femte raserianfall.

Sony har foreløpig ikke sagt noe offisielt om de to spillene, så vi får nesten vente til februar og se om det kommer en offisiell annonsering.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.