Syv minutter fra Metal Gear
0

Syv minutter fra Metal Gear

jan 15 Spill.no  

Konami har sluppet et lengre klipp som viser Metal Gear Rising: Revengeance i aksjon. Her får vi blant annet se hovedpersonen Raiden bruke sitt sylskarpe sverd mot politi, raketter og kjemperoboter.

Bayonetta-vibber

Som kjent er Metal Gear Rising: Revengeance utviklet av Platinum Games som tidligere har gjort seg bemerket med hektiske actionspill som Bayonetta og Vanquish. Metal Gear Rising: Revengeance har mer til felles med disse enn de tradisjonelle Metal Gear-spillene der man skal snike og utforske. En demo av spillet slippes forøvrig 22. januar, for alle som er skeptiske til nytolkingen av sagaen.

Er du av de som savner det mer bedagelige tempoet i de vanlige Metal Gear-spillene kan du trøste deg med at spillseriens opphavsmann Hideo Kojima er i gang med flere nye kapitler i hovedserien.

Her kan du se det nye klippet fra Metal Gear Rising: Revengeance:

Metal Gear Rising: Revengeance er utviklet av Platinum Games og utgis av Konami. Spillet lanseres på Playstation 3 og Xbox 360 21. februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.