Team Fortress 2 lages for VR
0

Team Fortress 2 lages for VR

jan 16 Spill.no  

Utvikler Valve jobber med en virtual reality-utgave av free 2 play-skytespillet Team Fortress 2, ifølge studioets program for Game Developers Conference (GDC).

Knallprogram

GDC, som for mange er minst like viktig som E3-messen, arrangeres som kjent i slutten av februar, og ser ut til å bli svært så spennende i år. Ikke bare hevder ryktene at både Microsoft og Sony planlegger egne arrangementer for å avduke neste generasjons konsoller i dette tidsrommet, men nå ser det ut til at også Valve har planer om å ta et par katter ut av sin tilsynelatende utømmelige sekk av industrihemmeligheter.

På studioets program for konferansen er det nemlig VR-brillene Oculus Rift, som blant annet har fått solid støtte fra Doom-skaper John Carmack, som står i sentrum. Ifølge programmet skal programmerer Joe Ludwig fortelle om utfordringen med å gjøre Team Fortress 2 kompatibelt med Oculus Rift, om prossessen, og ikke minst om fordelene med å lage spill direkte for brillene, i stedet for å tilpasse et allerede eksisterende spill. Valves egne AR-briller er imidlertid ikke nevnt i programmet. Vi krysser fingrene.

Game Developers Conference er i år satt til Las Vegas, og arrangeres 25-29. februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.