Telltale skal samarbeide med Marvel
0

Telltale skal samarbeide med Marvel

Telltale er blitt en virkelig gigant med spill som The Walking Dead, Wolf among Us, Tales from the Borderlands og Game of Thrones. Telltale klarer noe som få andre utviklere klarer; å lage gode spill basert på andre varemerker. Nå skal de også prøve seg på et Marvel-spill, i kjent episodebasert stil. 

Marvel har kanskje dominert kinolerretet ei stund med blant annet The Avengers og Guardians of the Galaxy, men de har ikke vært like heldige på spillfronten. Spill som Thor: God of Thunder og Iron Man 2 ble ikke spesielt godt mottatt blant de fleste, og ble regelrett slaktet her på spill.no. Forhåpentligvis er dette en trend som kan snu nå med hjelp fra Telltale. 

Det er enda ingenting kjent om hva eller hvem spillene skal handle om. Det eneste vi vet er at den første episoden kommer i 2017. 

Kilde: Twinfinite.net

About Stig Kenneth Limmesand

Stig Kenneth Limmesand. 28 år og enda ikke voksen. Bachelorgrad i videojournalistikk. Spiller alle mulige spill, men foretrekker eventyr og plattformer. Favorittene er blant annet Mario, Zelda, Crash Bandicoot, Uncharted og Guitar Hero.