TF2 får Horde Mode
0

TF2 får Horde Mode

aug 14 Spill.no  

Valve har avslørt en ny utvidelse til skytespillet Team Fortress 2 ved navn Mann Vs. Machine.

Horde Mode

Utvidelsen utspiller seg, som overskriften tilsier, ganske likt som Horde Mode i blant annet Gears of War-serien, hvor man bekjemper fiender i bølger, og får nå og da pauser til å bruke opptjente poeng til å oppgradere barrikader og våpen. En haug med informasjon om de forskjellige egenskapene og enhetene til den nye faksjonen kan leses om på den offisielle nettsiden for utvidelsen.

Se trailer

Til nå har Team Fortress 2 handlet om lagene RED (Reliable Excavate Demoltion) og BLU (Builders League United), som stadig vekk angriper hverandre. Dette på grunn av en gammel familiefeide mellom brødrene Redmond og Blutarch, sønnene til våpenmakeren Zepheniah Mann, som har testamentert et ubrukelig landområde til vinneren av en kamp mellom brødrene.

Robotbror

Nå viser det seg at det finnes en tredje sønn, Gray Mann. Gray ble tatt fra familien etter kort tid, og har nå lagt sitt hat på Mann Co., farens selskap, som nå drives av australske Saxton Hale. Med seg har han en horde av roboter han har skapt, som tilfeldigvis ser helt ut som enhetene i lagene BLU og RED.

Hintene om en tredje part i den evige kampen mellom Mann-brødrene har lenge ligget ute, og Valve har blant annet kjørt et svært obskurt såkalt ARG (Alternate Reality Game) for å pirre spillernes nysgjerrighet.

Hemmelig markedsføring

Dette fungerte ved at en spiller tok på seg utstyr det ikke egentlig var mulig å ta på seg, og deretter ga en high-five til en medspiller. Medspilleren fikk så servert en vits, som inneholdt en HEX-kode som avslørte åtte ord og en ZIP-fil. Denne passordbeskyttede filen inneholdt en link som etter masse om og men sendte spillerne til en tegneserie (nederst på siden) som hintet om den kommende tilleggspakken.

YouTube-brukeren 69StarMix96 gjorde en formidabel jobb ved å samle hintene, og endte opp med så å si alt riktig, unntatt stavingen av tittelen på utvidelsen.

Se video

Team Fortress 2 utvikles og utgis av Valve for PC, Xbox 360 og Playstation 3. Spillet er gratis, og oppdateres stadig. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.