Tilbake til San Andreas?
0

Tilbake til San Andreas?

okt 26 Spill.no  

Gårdagens Grand Theft Auto V-annonsering fra Rockstar presterte å få et samlet internett til å gå amok med spekulasjoner og forventninger, og på Rockstars hjemmeside har nå nedtellingen mot den første traileren blitt lagt ut. I mellomtiden hevder flere at det kommende spillet vil vende tilbake til vestkyst-parodien San Andreas.

Flere hovedpersoner

Nettsiden Kotaku hevder de har snakket med en anonym kilde som har kunnskaper om spillet. Ifølge denne kilden vil spillet finne sted i Los Angeles, eller en fiksjonell versjon av denne byen. Los Angeles har vi besøkt før i Grand Theft Auto-serien, nærmere bestemt i Grand Theft Auto: San Andreas, der byen ble kalt Los Santos.

Den samme kilden hevder i tillegg at spilleren vil få muligheten til å styre flere ulike hovedpersoner, noe som er en interessant ny vending for serien. Grand Theft Auto IV bød på nye hovedpersoner i de to tilleggspakkene The Lost and Damned og The Ballad of Gay Tony, men ifølge Kotakus kilde er det denne gangen snakk om flere ulike hovedpersoner i hovedspillet.

Hvorvidt disse ryktene stemmer vil vi nok ikke få vite før den første traileren fra spillet dukker opp 2. november.

Grand Theft Auto V utvikles og utgis av Rockstar Games. Spillet har ingen lanseringsdato, og offisielle formater er heller ikke annonsert ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.