To nye trailere fra slagmarken
0

To nye trailere fra slagmarken

feb 26 Spill.no  

«Battlefield: Bad Company 2» er nok blant de mest etterlengtede titlene i nærmeste fremtid. Ikke minst fordi spillet forventes å gi flerspillerkongen «Modern Warfare 2» sterk konkurranse. Med utgivelsen rett rundt hjørnet er det mange som klør i fingrene etter å prøve spillet. Da passer det bra at DICE nå gir ut to nye trailere til spillet. Samtidig annonserer de også en nedlastbar brettpakke som skal være klar til nedlasting fra dag én.

 

Som traileren under viser skal pakken inneholde to nye brett til spillets flerspillerdel. Den vil være gratis for alle som kjøper spillet nytt. Dette er med andre ord det vi har begynt å forvente fra nye spill, for å motvirke salg og kjøp av brukte spill. De to brettene i pakken heter «Nelson Bay» og «Laguna Alta». «Nelson Bay» vil være satt til natten hvor spillerne må kjempe langs kysten om en ødeliggende base. «Laguna Alta» er satt til en russisk togstasjonbase. Setter du pris på detaljer, vil du også legge merke til at traileren bekrefter at det typiske «Battlefield»-moduset, «Conquest», returnerer.

 

Den andre traileren er en typisk markedsføringtrailer hvor vi får se spillet i aksjon samtidig som prisende ord fra kritikere vises over bildet. Kanskje ikke like spennende, men traileren gjør heller ingen ting for å dempe forventingene til spillet.

 

«Battlefield: Bad Company 2» har slippdato den 3. mars 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.