Uncharted 3 bygges ut
0

Uncharted 3 bygges ut

jul 19 Spill.no  

Oppdatering 1.13 til actioneventyret Uncharted 3: Drake’s Deception kommer 14. august, og byr på en haug med forbedringer, justeringer og trofeer, melder Naughty Dog.

Nye trofeer

– Oppdatering 1.13 for Uncharted 3 – det er ikke en enhjørning, det er Godzilla, heter det i skrivet fra den anerkjente utvikleren.

Mens Crash Bandicoot-studioet har flyttet fokuset mot sitt nyannonserte overlevelsesspill The Last of Us, betyr det tydeligvis ikke at de har planer om å la sine gamle storheter visne hen. Oppdatering 1.13 gjør en hel rekke gameplay-endinger som virkelig kommer til å merkes, og byr i tillegg på trofeer for hver av de tidligere utgitte nedlastbare tilleggspakkene. 

Klikk HER for å se listen over endringer i oppdatering 1.13.

Gratis lydspor

Ifølge utvikleren er denne listen “kun toppen av isberget”, og en rekke nyvinninger er ikke klare for offentliggjøring riktig ennå. For å gjøre ventetiden utholdelig, har de imidlertid sluppet en samling med remixede utgaver av musikken i spillet, og den kan du nå laste ned gratis HER.

Uncharted 3 er utviklet av Naughty Dog og utgitt av Sony for Playstation 3. Oppdatering 1.13 kommer 14. august.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.