Borderlands 2 tar 58 timer
0

Borderlands 2 tar 58 timer

jul 19 Spill.no  

Steve Gibson, markedsansvarlig i Gearbox, forteller i et intervju med Gamerzines at Borderlands 2 tar rundt 58 timer å spille gjennom.

Tidkrevende

De som spilte det første Borderlands, skjønner nok godt hva Gibson mener når han sier at de anser spillet for en hobby. Det første spillet bød i seg selv på titalls med spilletimer, og en haug med tilleggspakker økte den totale spilletiden betraktelig. Nå ser det ut til at Borderlands 2 gjør det samme, bare enda større – akkurat som en oppfølger skal gjøre det.

– Vi liker å tenke på Borderlands som en hobby. Noen folk som skriver guider spilte nettopp gjennom Borderlands 2, og rapporterte tilbake at det tar 58 timer å spille gjennom kampanjen – og det er bare én gjennomspilling med én figur, forteller Gibson.

Se trailer

– Vi ser på det som en hobby, og da regner vi ikke med det nye Badass Points-systemet, og hvordan det påvirker hver figur du spiller med. Vi ville at det skulle føles som som du får mer for pengene. Vi er fornøyd så lenge folk betaler én gang, og føler at verdien fortsetter å vise seg, forklarer han.

Borderlands 2 utvikles av Gearbox og utgis av 2K Games for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 23. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.