Uncharted blir kortspill
0

Uncharted blir kortspill

nov 20 Spill.no  

Sony har annonsert et nytt spill i Uncharted-serien, denne gangen i form av et kortspill for Playstation Vita, melder Playstation-bloggen.

Kort og godt

Allerede for et par uker siden oppstod ryktene om et nytt håndholdt spill i serien, og mange spekulerte på om det kunne dreie seg om et mobilspill. Ikke helt blink, med andre ord, men heller ikke langt unna. Det er utviklerstudioet Bend Studio, som også lagde Uncharted: Golden Abyss, som i samarbeid med One Loop Games skal stå for utviklingen av Vita-spillet.

Se trailer

Spillet handler i bunn og grunn om å skape en faksjon bestående av snille og slemme figurer fra Uncharted-universet, og utstyre dem med ekstra kort som gir nye egenskaper og utstyr. Deretter angriper man enten motstanderen eller kortene deres, og fortsetter å kjempe til helsemåleren når nullpunktet.

Har du nevnte Uncharted: Golden Abyss allerede, kommer det straks en oppdatering som oppjusterer artefact-samlingen din, så den kan brukes i det kommende spillet som forsterkninger for kortene. Det er imidlertid ikke nødvendig å eie Golden Abyss for å spille Fight for Fortune.

Uncharted: Fight for Fortune utvikles av Bend Studio og One Loop Games, og utgis av Sony Computer Entertainment for Playstation Vita. Lanseringsdato skal annonseres innen kort tid.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.