Vorspiel eller nachspiel?
0

Vorspiel eller nachspiel?

nov 20 Spill.no  

Bioware har allerede annonsert at de er i gang med Mass Effect 4, men hva spillet skal handle om virker det ikke som de har helt oversikt over ennå.

Twitter-spørsmål

Casey Hudson, som har ansvaret for Mass Effect-spillene hos Bioware, spurte nylig sine følgere på Twitter om de ville at fireren skulle finne sted før eller etter handlingen i de tre første spillene:

“Parsing through your thoughts on the next #ME game. Would you be more interested in a game that takes place before the trilogy, or after?”

Begge valgene har spennende konsekvenser. Menneskenes krig mot turianerne kan for eksempel utforskes i et spill som finner sted før Mass Effect-trilogien. Et spill som finner sted etter Mass Effect 3 står fritt til å bygge opp galaksens maktbalanse på nytt, og føre serien i en helt ny retning.

Ifølge Eurogamer er det Bioware Montreal som står for utviklingen av det kommende spillet, og ikke utviklerne av den første trilogien i Bioware Edmonton.

Hva synes du? Vil du at Mass Effect 4 skal finne sted før eller etter den originale trilogien? Diskuter i kommentarfeltet under!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.