Uncharted-animatør hyller Portal
0

Uncharted-animatør hyller Portal

apr 29 Spill.no  

Den profesjonelle dataanimatøren Alex Zemke jobber med en Portal-kortfilm med et veldig Pixar-lignende utgangspunkt.

Pixartastisk

Det er langt fra første gang vi forteller om fanskapte Portal-filmer i helgesakene våre, og det ser ut til at det slett ikke kommer til å bli siste heller. Sist ut er foreløpig på designstadiet, og har dermed ingen trailer å skilte med ennå, men vi synes stillbildene som er sluppet foreløpig allerede kvalifiserer til å bli nevnt.

I motsetning til mange av fanprosjektene vi vanligvis dekker, utvikles dette av en kar som faktisk lever av å animere, og har erfaring fra både Uncharted 2 og 3, i tillegg til Smurfene-filmen. Det er med andre ord ingenting å si på kvalifikasjonene. Og det er tydelig at han, som de aller fleste datagrafikere der ute, har et godt øye for Pixars fabelaktige animasjonsfilmer, for streken som er vist på bildene kunne vært tatt rett ut av en De utrolige-variant av Portal.

Etter å ha lagt ut bildet i toppen av saken i slutten av 2011, har henvendelsene strømmet til fra andre fagfolk som ønsker å bidra for å få ferdig filmen, og Zemke selv melder at kortfilmen, som får tittelen Companionship, nå er betraktelig mer gjennomført og lengre historie enn opprinnelig planlagt. Noen endelig slippdato er foreløpig ikke klar, men alt tyder på at den blir ferdig i løpet av året.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.