Utgivelsen i fare
0

Utgivelsen i fare

aug 10 Spill.no  

Reality Pumps «Two Worlds» fra 2007, høstet ikke den beste kritikken. Det var riktignok et ambisiøst rollespill med mange interessante premisser, men det nådde dessverre ikke langt nok for de fleste. Likevel har Reality Pump jobbet hardt med en oppfølger som de håper kan nå desto lengre. Skal vi tro diverse forhåndstester rundt om på nettet, så kan det faktisk virke som om «Two Worlds II» er et rollespill som overgår forgjengeren på alle plan. Derimot skal det nå vise seg at Reality Pumps oppfølger kan få problemer med å i det hele tatt nå butikkhyllene.

 

Det er spillets utgiver, SouthPeak Interactive, som befinner seg i et rettslig drama. De har blitt saksøkt av den tyske utgiveren CDV Software på grunn av det de sier er manglende betaling etter avtale. Med rettslige problemer av denne typen er det ikke uvanlig at retten beslaglegger de saksøktes verdier, og det er nettopp dette som nå skjer med SouthPeak Interactive. Retten har allerede beslaglagt store deler av SouthPeak Interactives beholdning og spørsmålet er nå om de også skal beslaglegge beholdningen av det kommende «Two Worlds II». Retten holder seg foreløpig også åpen for beslaglegging av verdier etter salg, men ingenting er så langt bestemt og det kan fortsatt gå begge veier. «Two Worlds II» skal egentlig slippes i starten av oktober, det blir spennende å se hva som skjer videre og vi får håpe at de klare å gjøre det hele på en måte som ikke skader oss som brukere.

 

Se flere bilder fra «Two Worlds II» på neste side.


«Two Worlds II» har egentlig slippdato 8 oktober 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.