En ny legende?
0

En ny legende?

aug 09 Spill.no  

Den japanske utvikleren Platinum Games har raskt grunnfestet seg som en nesten legendarisk utvikler. Selskapet består jo tross alt av noen legendariske designere og utviklere. For når det legendariske utviklerlaget bak «Resident Evil»-serien, «Okami»-serien og «Devil May Cry»-serien, forlot capcom i 2006. Var det nettopp for å grunnlegge sitt eget selskap. Navnet ble Platinum games og det ble fort laget en avtale med den japanske utgiveren Sega. Hittil har de ettertraktede utviklerne allerede gitt ut tre spill. Nå ble riktignok både «Madworld» og «Infinite Space» godt mottatt, men det var nok deres siste tittel, «Bayonetta», som virkelig satte utviklerne på kartet. Spillet høstet noen utrolige anmeldelser verden over, blant annet er det et av tilsammen 14 spill som har fått full pott av det japanske spillmagasinet Famitsu, noe det også gjorde her hos oss.

 

Forventingene var derfor skyhøye allerede før Platinum Games annonserte deres neste prosjekt, som skulle vise seg å være et futuristisk skytespill med navn «Vanquish». Det vi vet om spillet er at det vil sette oss inn i en fremtid hvor U.S.A har bygget en gigantisk romstasjon for å tappe energi fra solen. Tilspisset blir det selvfølgelig når Russland bestemmer seg for å ta over romstasjonen, før de bruker dens oppsamlede solenergi til å gruslegge San Francisco. Deres håp er at U.S.A nå vil overgi seg, men isteden sender de inn spesialsoldaten Sam og hans unike kampdrakt. Det er her vi som spillere kommer inn i handlingen og det virker å utvikle seg til et episk actionspill. Med utgivelse allerede i oktober i år, ville man tro at flod-portene allerede var åpne, men bortsett fra noen skjermbilder og et par trailere, har det vært veldig lite fra spillet. Det kan derimot virke som om porten har begynt å åpnes. Denne helgen kom det nemlig en ny trailer til spillet, som kan ses under, og denne gir oss endelig et lite innblikk i spillets handling.

 

Se flere bilder fra «Vanquish» på neste side.

 

«Vanquish» har slippdato 29 oktober 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.