Utgivermøte #1: Activision
0

Utgivermøte #1: Activision

Spill.no sparker i gang en ny, fast spalte vi kaller «Utgivermøtet», hvor dere – våre kjære lesere – får muligheten til å stille de største spillutgiverne og utviklerne spørsmålene dere alltid har lurt på. Først ut er spillgiganten Activision som nå er franske etter at de ble kjøpt opp av Vivendi Universal, men som startet sin spillutvikling i Santa Monica allerede i 1979.

Activision er en av verdens største spillprodusenter, og er kjent for spillserier som «Call of Duty», «Tony Hawk’s», «F.E.A.R.», «DJ Hero» og «Guitar Hero», i tillegg til spill som «Prototype», «TimeShift», det kommende bilspillet «Blur» og en rekke andre titler. Nylig fusjonerte selskapet også med amerikanske Blizzard, og således faller også multiplayer-juvelen «World of Warcraft» inn under Activision-Blizzard paraplyen.

I neste uke møter vi i Spill.no Kjetil Walseth, Brand Manager hos Activision Nordic. I den forbindelse trenger vi akkurat ditt spørsmål. Derfor: Hvis du skulle stille Activision Norge et spørsmål, hva ville det vært?

Lurer du på når det neste spillet i Call of Duty-serien kommer ut?
Lurer du på hvordan Activision Norge jobber?
Lurer du på hva deres mestselgende spill er akkurat nå?
Lurer du på hvilke nye Activision-spill som kommer i 2010?
Lurer du på hvordan man får seg jobb i spillbransjen?

Still ditt spørsmål – gjerne flere – i kommentarfeltet nedenfor. De beste spørsmålene blir plukket ut og stilt Activision Norge. Innslaget blir filmet og publisert på Spill.no en gang i neste uke.

PS: Vi gjør for ordens skyld oppmerksomme på at spørsmålene vil stilles til Activision Norge, og at de på grunn av finansielle hensyn ikke vil kunne besvare spørsmål av sensitiv art  – som f. eks. hvem den neste Call of Duty-utvikleren blir – eller spørsmål som ligger utenfor deres ansvars- og myndighetsområde.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.