Utvikleren av Arkham spillene dropper E3 enda en gang
0

Utvikleren av Arkham spillene dropper E3 enda en gang

jun 05 Anders Lønning  

Rocksteady Studios, utvikleren av Batman: Arkham Asylum og oppfølgerne, kommer ikke til å være å se noe sted under årets E3 messe. Nyheten kom i form av en tweet fra Sefton Hill, som er en av grunnleggerne av Rocksteady og sjefsutvikleren på alle tre Arkham spillene som ble utviklet hos dem.

Vi vet overraskende lite om hva det er Warner Bros. eide Rocksteady jobber med om dagen. I desember 2016 bekreftet Hill at studioet jobbet med et nytt prosjekt men i etterkant har det vært nærmest mistenkelig stille fra det London baserte spillstudioet. Spekulasjonene har versert fra Teenage Mutant Ninja Turtles, til Superman og Justice League, men rett i forkant av fjorårets The Game Awards avkreftet Hill at spillet hadde noe med den siste sønnen av Krypton å gjøre.

Så det eneste vi vet per i dag er at vi ikke vet hva i huleste Rocksteady jobber med, og dessverre ser det ikke ut til at vi får vite mer om det i løpet av de neste par ukene heller.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.