Informasjon om nytt Fable kan ha blitt lekket
0

Informasjon om nytt Fable kan ha blitt lekket

jun 04 Alexander Lund  

Fable serien har vært på pause siden 2010, men nå ser det ut som det begynner å nærme seg et nytt kapittel om landet Albion og alle dets farer.

Faktisk så kan det se ut som om serien har tatt en soft reboot og begynner historien på nytt, ihvertfall hvis vi skal tro en som har postet informasjon på Reddit etter å ha sett en gameplay video.

Ifølge lekkasjen så har både Albion og Aurora blitt totalt ødelagt av en astroide og det går mange tusen år før verden er igjen bygget opp. Den nye verden er mer middelalder inspirert, så derfor er det ingen pistoler eller andre skyttere tilgjengelig. Hovedhistorien vil antagelig handle om å stoppe en ny astroide, og flere kjente fjes fra de første spillene skal ha en sentral rolle i spillet.

Den nye verden skal være en åpen sandboks hvor man har mulighet til å bygge nye byer og gjøre verden til et bedre sted.  Ryktene har blitt tweetet av brukeren Nibel, som har rykte for seg å ha rett når h*n publiserer mulige leaks.

 

 

Videre skal det være fullt mulig å ignorere hovedhistorien og gjøre hva man vil i spillet, og veksle mellom første og tredje person kamera. Spillet vil bruke Unreal engine.

Fable IV er ikke bekreftet enda, men med disse lekkasjene går nok oddsen ned for at noe vil dukke opp på E3 i år.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill