Valentine-hilsen fra Valve
0

Valentine-hilsen fra Valve

feb 14 Spill.no  

Det knytter seg store forventninger til Valves kommende «Portal 2», hjernetrimsspillet der man må lage portaler for å løse logiske problemer og komme seg til utgangen av rommet.

Kultspill

Det første «Portal» dukket opprinnelige opp som et bonusspill i «The Orange Box», men fikk snart en stor fanbase som elsket det sære spillet med den spesielle fortellerteknikken og de helt unike oppgavene som skulle løses.

Oppfølgeren lanseres i april i år. Og i anledning av at det er valentinerdagen i dag har Valve satt sammen en helt spesiell reklamefilm for «Portal 2» som er en slags guide til hvordan man skal kjøpe den riktige valentinergaven til sin utvalgte.

Se reklamefilmen her:

«Portal 2» er utviklet av Valve og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres på Playstation 3, Xbox 360 og PC 22. april.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.