Valve annonserer Steam Machines
0

Valve annonserer Steam Machines

sep 25 Spill.no  

Valve annonserte i dag kokken 19:00 Steam Machines, som vil være deres inntog på konsollmarkedet. Maskinene, som for øyeblikket fremdeles er under utvikling, vil bli lansert i 2014.

Vil kjøre SteamOS

Som navnet tilsier vil det ikke være en bestemt maskin, men derimot dreier det seg om et helt utvalg av Steam-orienterte spillemaskiner. Valve jobber nemlig for øyeblikket med flere partnere for å bringe en rekke ulike Steam-maskiner på markedet – et utvalg av systemer som vil være mulig å oppgradere. Konsollene vil sannsynligvis variere i kraft og dermed pris, men felles for alle blir at de kjører Valves egne operativsystem, SteamOS, som ble annonsert på mandag.

Steam-maskinene skal etter planen begynne å komme på markedet allerede i løpet av neste år, men for de som virkelig klør etter å finne ut hva det hele dreier seg om, er det mulig å delta i en konkurranse for å vinne en av 300 prototyper lagd av Valve selv.

Les mer om Steam Machines her!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.