Valve endrer på Steam-kontrolleren
0

Valve endrer på Steam-kontrolleren

jan 16 Spill.no  

Valve er travelt opptatt om dagen, med blant annet SteamOS og Steam Machines i utviklingsfasen. I tillegg utvikler de håndkontrolleren kjent som Steam Controller, som i det siste har endret seg en del.

Under årets Steam Dev Days, en todagers konferanse for spill- og hardware-utviklere, kunne Valve fortelle om den nye utgaven av Steam-kontrolleren. Berøringsskjermen som tidligere dekket sentrum av kontrolleren har blitt fjernet, og de fire knappene som omringet den har blitt flyttet til nedre del av kontrolleren. I tillegg har fire nye knapper i diamantformasjon dukket opp.

Vi har dessverre ingen offisielle bilder av kontrollerens nye design, men denne konseptskissen fotografert av Leszek  Godlewski (Twitter-bruker TheIneQuation) gir et innblikk i hvordan den vil ende opp:

Selv om berøringsskjermen er borte, vil Steam-kontrolleren fortsatt ha en slags berøringsfunksjonalitet. Kontrolleren har en berøringsflate i midten, som lar deg påvirke skjermen du spiller på ved hjelp av Ghost Mode. Ghost Mode skal angivelig la deg se en virtuell peker på skjermen når du berører flaten.

Kilde: Verge

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.