Valve til Gamescom
0

Valve til Gamescom

jun 17 Spill.no  

Spillutvikleren Valve, mest kjent for Half-life-serien og Portal-spillene, har annonsert at de dukker opp på årets Gamescom-messe i Tyskland i august.

Half-Life? Portal? DOTA?

Den amerikanske utvikleren anses for å være en av verdens beste spillutviklere, og slapp tidligere i år Portal 2, et spill som ble belønnet med terningkast 6 her på Spill.no. Mange var forundret over at Valve ikke hadde en egen stand på årets E3-messe, men nå har de altså avslørt at de kommer til å stille opp på den europeiske versjonen av E3, Gamescom, i midten av august.

Nøyaktig hva Valve kommer til å vise frem på messa er uvisst. Fra før av er det kjent at utvikleren jobber med Day of the Ancients 2, en modifikasjon til klassiske Warcraft 3, men det forventes at Valve har med noe mer på Gamescom. På nettet spekuleres det heftig i nedlastbart innhold til Portal 2, eller den svært etterlengtede Episode 3 til Half-Life 2. Svaret får vi nok ikke før Gamescom åpner dørene 17. august.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.