Vant du Star Wars-Xbox, The Witcher 2 eller Ridge Racer Unbounded?
0

Vant du Star Wars-Xbox, The Witcher 2 eller Ridge Racer Unbounded?

apr 30 Spill.no  

De siste ukene har vi hatt en rekke konkurranser, og nå har vi endelig fått satt oss ned for å få trukket vinnerne av tre ulike konkurranser. Ble du en av dem?

Star Wars-Xbox

Den mest populære konkurransen var helt klart den der du kunne vinne en Xbox 360 med Star Wars-tema, sammen med Kinect og Kinect Star Wars. Tusenvis av besvarelser kom inn, og de fleste hadde funnet riktig svar: onkelen til Luke Skywalker heter nemlig Owen Lars.

Vinneren av Xbox 360 ble: spillfreak.

Ridge Racer Unbounded

Jon Cato digget den finske Ridge Racer-varianten Unbounded i sin anmeldelse. Det så ut som ganske mange av dere hadde lyst på spillet og, for de aller fleste som var med i konkurransen var klar over at Bugbear – som har utviklet spillet – er mest kjent for racingserien Flatout.

Vinnerne av Ridge Racer Unbounded m/T-skjorte ble: NordmannPS3, Kakemonster og Grallen.

The Witcher 2

Sist ut i denne trekningen er The Witcher 2: Assassin’s of Kings som nylig ble utgitt på Xbox 360 i en spesialutgave. Og det er tre av disse vi gir bort i konkurransen, sammen med T-skjorter. Vi ville vite hvilket land utvikleren CD Projekt kom fra, og det riktige svaret var Polen.

Vinnerne av The Witcher 2: Assassin’s of Kings ble: maskemannen, Bkkid611 og ozero.

I morgen trekker vi vinnerne av Journey-konkurransen vår, så følg med da for flere vinnersjanser.

PS! Har du husket å like vår Facebook-side? Her får du beskjed om nye artikler og anmeldelser, samt tidlig informasjon om kommende konkurranser og andre aktiviteter på Spill.no. Sjekk oss ut på Facebook her!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.