Var du utro i Mass Effect 2?
0

Var du utro i Mass Effect 2?

mai 16 Spill.no  

Mass Effect 3 kommer ikke til å by på noen nye beilere for Shepard i denne omgangen, melder Bioware. I stedet skal man få føle på valgene man har tatt med de som var der i de to første spillene.

Karma

Det er i et intervju med PC Gamer at sjefsprodusent Casey Hudson fra Bioware letter på sløret vedrørende romansemulighetene i det tredje kapittelet i Mass Effect-serien.

– Moroa ligger i å hente tilbake figurene fra Mass Effect 1 og slenge dem tilbake i miksen, se på hva man gjorde i Mass Effect 2, og få noen… interessante scenarier rundt de hendelsene, forklarer han.

– Jeg tror at når det går opp for folk at vi tenker på slike ting, og at vi kommer til å reflektere disse beslutningene, kommer man til å tenke at “wow, dette spillet vet faktisk at jeg ikke var utro mot min Mass Effect 1-kjæreste. Så hvis det vet det, vet det trolig andre ting som kommer til å konsekvenser. Det betyr at jeg må tenke på dette når jeg snakker med folk og tar avgjørelser.”, sier Hudson.

Siden Liara nå dukker opp i spillet igjen, blir det atter en gang mulig med lesbesex, noe man til overraskende mange spilleres frustrasjon ikke kunne i Mass Effect 2, men Hudson understreker at Liara verken er mann eller kvinne, eller begge på en gang, så det tar nok luften litt ut av ballongen for de ivrigste.

Se debut-traileren til Mass Effect 3 her:

Mass Effect 3 utvikles av Bioware og gis ut av EA Games for PC, Xbox 360 og Playstation 3. Lansering er satt til første kvartal i 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.